Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor,

Am o problema cu forumul. Platforma folosita este IPB, versiunea 3.4.6.

Atunci cand incerc sa postez, mesajul meu "se duce" peste cele de sus. Adica daca am postat azi, 16.04.2015 un mesaj si dau "POST", acel mesaj se va duce peste cel de pe data de 14.04.2015, sper ca intelegeti. Dupa ce dau refresh isi revine.

O alta problema ce tine tot de postare este asta:

4UuJ1oo.png

RWrjhv1.png

Am postat ceva, iar ultimul post este prea mare...

Multumesc!

Posted

Nu, nu imi face si la celelalte teme. Nu stiu ce am facut, dar ieri cand am instalat-o mergea ok. O fi de la un hook?

Instaleaz-o din nou sub alt nume si verifica (sa n-o stergi pe cea de acum). Daca nu-ti face la fel ca cealalta inseamna ca nu e de la niciun hook.

Cel mai sigur ai editat tu ceva in ea si ai editat-o rau.

Posted

Incerc acum si revin cu edit. Tin sa mentionez eroarea asta e de dimineata, si nu am facut nicio modificare...

Mai e o problema... apar 2 useri la fel , si se inlocuiesc posturile cu numele lor... ce fac? Si cand dau pe pun profil de al lor, nu merge, adica da acea eroare sorry.. acum a fost floodat forumul.. 

Posted

cel mai probabil din cate am inteles sunt robti ... stergei si ar trebui sa iti adaugi la inregistrare .. o intrebare cu raspuns unic de exemplu .. Cum se numeste capitala romaniei

P.S. problema diferita -> topic diferit

iFwYryB.jpg

Posted

cel mai probabil din cate am inteles sunt robti ... stergei si ar trebui sa iti adaugi la inregistrare .. o intrebare cu raspuns unic de exemplu .. Cum se numeste capitala romaniei

P.S. problema diferita -> topic diferit

Daca ma poti ajuta, ti-as fi recunoscator.

Incearca sa ai dai un Rebuild & Recache

Cum fac acest lucru? Cineva mi-a dat flood si a zis ca e din cauza hookurilor si a temei nulled...a fost floodat -.-

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.