+Kames Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Salutare tuturor, Am o problema cu forumul. Platforma folosita este IPB, versiunea 3.4.6. Atunci cand incerc sa postez, mesajul meu "se duce" peste cele de sus. Adica daca am postat azi, 16.04.2015 un mesaj si dau "POST", acel mesaj se va duce peste cel de pe data de 14.04.2015, sper ca intelegeti. Dupa ce dau refresh isi revine. O alta problema ce tine tot de postare este asta: Am postat ceva, iar ultimul post este prea mare... Multumesc!
+Johnny. A. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Verifica prima data daca este de la tema sau de la altceva. Uita-te daca si la restul temelor iti face la fel.
+Kames Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Nu, nu imi face si la celelalte teme. Nu stiu ce am facut, dar ieri cand am instalat-o mergea ok. O fi de la un hook?
+Johnny. A. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Nu, nu imi face si la celelalte teme. Nu stiu ce am facut, dar ieri cand am instalat-o mergea ok. O fi de la un hook? Instaleaz-o din nou sub alt nume si verifica (sa n-o stergi pe cea de acum). Daca nu-ti face la fel ca cealalta inseamna ca nu e de la niciun hook. Cel mai sigur ai editat tu ceva in ea si ai editat-o rau.
+Kames Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Incerc acum si revin cu edit. Tin sa mentionez eroarea asta e de dimineata, si nu am facut nicio modificare... Mai e o problema... apar 2 useri la fel , si se inlocuiesc posturile cu numele lor... ce fac? Si cand dau pe pun profil de al lor, nu merge, adica da acea eroare sorry.. acum a fost floodat forumul..
+MaTTeO Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 cel mai probabil din cate am inteles sunt robti ... stergei si ar trebui sa iti adaugi la inregistrare .. o intrebare cu raspuns unic de exemplu .. Cum se numeste capitala romaniei P.S. problema diferita -> topic diferit
+Kames Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 cel mai probabil din cate am inteles sunt robti ... stergei si ar trebui sa iti adaugi la inregistrare .. o intrebare cu raspuns unic de exemplu .. Cum se numeste capitala romaniei P.S. problema diferita -> topic diferit Daca ma poti ajuta, ti-as fi recunoscator. Incearca sa ai dai un Rebuild & Recache Cum fac acest lucru? Cineva mi-a dat flood si a zis ca e din cauza hookurilor si a temei nulled...a fost floodat -.-
+Kames Posted April 17, 2015 Author Report Posted April 17, 2015 Ma poate ajuta cineva? Am dat rebuilt, recache, revert, repair la tot ce se poate. Am reinstalat tema, si la fel. Va rog frumos!
Moderators Courage Posted April 17, 2015 Moderators Report Posted April 17, 2015 Trimite-mi PM cu un cont cu acces admincp sa vad ce-i pe acolo .
+Kames Posted April 17, 2015 Author Report Posted April 17, 2015 Nu vreau să dau acces catre admincp, scuze. Dacă exista o alta posibilitate de a rezolva problema, multumesc.
+MaTTeO Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 daca nu stii sa explici si nici nu il lasi sa se uite cum ai vrea sa isi dea seama de la ce vine problema
+Kames Posted April 17, 2015 Author Report Posted April 17, 2015 De la tema nu e, pentru ca nu facea asa... cred ca din acp...
+Johnny. A. Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 De la tema nu e, pentru ca nu facea asa... cred ca din acp... Daca celelalte teme nu fac, atunci sigur e de la tema.
+Andrei D. Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 Daca nu il lasi nici pe Courage atunci in cine sa mai ai incredere? ON: Imi lasi un link la forum?
+MaTTeO Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 ufoboard.info .... am vazut gradele de sub avatar si am dat un search pe google
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now