Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tema este prea roșie, pe mine unul mă dor ochii când o privesc. Folosește ce;va care nu prea iese în evidență și tot odată ceva clasic.

Am ramas la cea Default (official) sper sa nu deranjeze la ochisorii tai :))

• Upvote 1
Posted

Forumul ar avea succes, dar cu alt fondator. Tu esti prea copil, am primit intr-o zi peste 10 mass-uri de la tine in care te laudai ca ai dat jos nu stiu ce site.

Tema e jalnica, efecte din anii '90, doar logo-ul si butoanele ce mai merg, insa culorile nu se potrivesc mai deloc, rosu cu turcoaz de ala "spalat", cea mai penibila combinatie pe care am vazut-o, tipic forumurilor de gta.

Eu unul cand vad ce mass-uri dai si in ce fel te ataci nu mai intru pe forumul tau si cred ca asa gandesc multi oameni, de asta nu prea ai activitate.

Bafta.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Forumul ar avea succes, dar cu alt fondator. Tu esti prea copil, am primit intr-o zi peste 10 mass-uri de la tine in care te laudai ca ai dat jos nu stiu ce site.

Tema e jalnica, efecte din anii '90, doar logo-ul si butoanele ce mai merg, insa culorile nu se potrivesc mai deloc, rosu cu turcoaz de ala "spalat", cea mai penibila combinatie pe care am vazut-o, tipic forumurilor de gta.

Eu unul cand vad ce mass-uri dai si in ce fel te ataci nu mai intru pe forumul tau si cred ca asa gandesc multi oameni, de asta nu prea ai activitate.

Bafta.

Filip Cristian Multumim pe Criticile tale si parerile tale personale la adresa mea.

1.Nu ne cunoastem, Nu ne avem unul pe altu in lista.

• 3 weeks later...
Posted

Tema e praf :)

Uite as stii si tu pentru cultura ta generala este Skin-ul OFFICIAL RULEPLAY (NO EDIT)

De la acest Skin au plecat majoritatea Communitatilor ce au o Tema IPB ce se tot lauda cu ea pe acest website (pctroubleshooting.ro)  

Posted

Tema este frumoasa, imbinarea culorilor este una frumoasa.

2 servere si o mie si ceva de membrii ?

daina mucles daina deles

Posted

Dulau, nu neaparat trebui sa ai servere intro anumita Communitate sa obtii membri

1.Posturile cu un continut interesant de folos unora (asta dupa pctro o stiu ) :))

2 Plus modalitatea fiecaruia de a isi popula Domeniul.

• Upvote 1
  • gaby locked this topic
  • gaby unlocked this topic
Posted

Inchisa si redeschisa, face parte din comunitatile ce se deschid, iar peste o zi se inchid.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Inchisa si redeschisa, face parte din comunitatile ce se deschid, iar peste o zi se inchid.

Si se mai intreaba Fondatori de ce nu au membri staff ... 

E ok , destul de draguta tema.

Posted (edited)

Dar cat a fost domeniul suspendat ,de tine cred, si ai incercat sa o vinzi? Parca am vazut pe aici anunt facut de tine ca vinzi ruleplay.com, .ro .. 

Edited by Ezel.LCS

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.