Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hai că exagerați și voi, acum...

NFS Most Wanted (vechea versiune), Call Of Duty MW3 (nu asigur că va merge, mie îmi merge cu 30 FPS maxim pe lowest), GTA San Andreas, TMNT 2007, dacă vrei să mergi la jocuri mai vechi un emulator de NES, SNES, Jazz Jackrabbit 2, Delta Force... ai ce juca.

• Upvote 1
Posted

Hai că exagerați și voi, acum...

NFS Most Wanted (vechea versiune), Call Of Duty MW3 (nu asigur că va merge, mie îmi merge cu 30 FPS maxim pe lowest), GTA San Andreas, TMNT 2007, dacă vrei să mergi la jocuri mai vechi un emulator de NES, SNES, Jazz Jackrabbit 2, Delta Force... ai ce juca.

Din astea , am la descarcat :

• NFS Most Wanted
  • GTA San Andreas
  • Grand Theft Auto 4 ( nu sunt sigur ca merge ) ..
  • Euro Truck Simulator ( nu sunt sigur daca se scrie asa)

Toate o sa le incerc pe "low' . :D

Posted

Și eu am la fel... Hai că încerc și eu să-l bag, văd dacă merge. Jucăm amândoi online pe mega ultra low :))

Nu suporta placa video a mea dx 10 ca jucam si eu.

• 3 weeks later...
Posted

Calculator de pe vremea lu' Ceausescu = jocuri de pe vremea lu' Ceausescu :troll:

Daca tot ai dat replay , spune-mi cateva jocuri ca le-am terminat pe alea .

Inafara de CS , METIN2 .. le urasc!

Posted

Sa ma gandesc ce jocuri jucam eu pe vremea lu' Ceausescu :-?. Sunt bine dispus, nu mi-o lua in nume de rau :P.

Pai, Half-Life, Enclave, Mafia, Call Of Duty 1, Medal Oh Honor 1, Trine, Serious Sam, Age of Empires 1 si 2, GodFather, Legacy of Kain, Turok, World in Conflicts, Unreal Tournament, Unreal, Quake 3, Devil May Cry, Commandos, Star Wars The Force Unleashed, Prince of Persia.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.