Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua . In urma cu o saptamana eu [MadFather] impreuna cu LycaNiaN si AnDrey [Administratori RAII.RO] am deschis o platforma de resurse IPB/CS/XenForo/vB/SAMP. Resursele sunt free, tot ce ai nevoie pentru a downloada este un cont care de asemenea este gratuit.

NOTA: Site-ul foloseste platforma Invision Power Board 3.4.7, Aplicatia IPS Downloads, si de curand Aplicatia Blog's. Exista tutoriale preluate de pe PCT (In unele este mentionat si autorul sau sursa).

Ce parere aveti despre acest proiect ?

Ce credeti ca ar trebuie sa adaugam?

La ce ar trebui sa renuntam?

------------------------

http://rgamers.net/

76561198066268246.png

Posted

Daca doresti , vreau sa te ajut si eu cu resursele si articolele .

ON : Frumoasa tema . :D

Am cont : Zx.Andrei

Suntem bucurosi ca vrei sa faci asta , te asteptam .

76561198066268246.png

Posted

Topicurile de aici le regasesc si acolo (cel putin tutorialul meu este :D ) nu prea vad ceva diferit de cele nspemii de forumuri care ofera astfel de facilitati .

RASPUNS:

Resursele sunt free, tot ce ai nevoie pentru a downloada este un cont care de asemenea este gratuit.

NOTA: Site-ul foloseste platforma Invision Power Board 3.4.7, Aplicatia IPS Downloads, si de curand Aplicatia Blog's. Exista tutoriale preluate de pe PCT (In unele este mentionat si autorul sau sursa).

76561198066268246.png

Posted

Nu puteai sa iti gasesti alt nume, trebuia neparat rgamers? 

Nu am ales noi numele , asta a fost singurul domeniu disponibil . In trecut a fost comunitate de mix .

PS: Nici macar nu stiam de existenta lui rgamers.ro , acum e prima data cand accesez site-ul :))

76561198066268246.png

• 1 month later...
Posted

tema este tema mea aimers , copiata de fatalaii de pe kniferz , care ulterior au postat-o pe net , iar tu , nu ai schimbat nimic la ea.. nici macar logo-ul :))

daina mucles daina deles

Posted

tema este tema mea aimers , copiata de fatalaii de pe kniferz , care ulterior au postat-o pe net , iar tu , nu ai schimbat nimic la ea.. nici macar logo-ul :))

​Nu e aia tema default . Eu pe forumul asta lucrez la diferite teme , probabil am lasat-o vizibila.

Nu vad cine stie ce activitate...

Mai e ce mai e pe la ipb in rest pustiu.

​Da este adevarat . Ducem lipsa de persona.

Skin Update 10.06.2015 [Tema WebFlake]

76561198066268246.png

Posted

Topicurile de aici le regasesc si acolo (cel putin tutorialul meu este :D ) nu prea vad ceva diferit de cele nspemii de forumuri care ofera astfel de facilitati .

​Idem

2. Traffic Generator

3. "Pentru eventualele bug-uri intalnite, nu ezitati sa ne postati o sugestie." wtf ? :-??

Posted

Tema webflake de pe net ;)

​Incearca sa citesti cu atentie inainte sa postezi  . Am specificat ca e tema WebFlake  ! Chiar era nevoie sa specifici si tu ? Sau ai postat pentru +1 ?!

76561198066268246.png

Posted

​Incearca sa citesti cu atentie inainte sa postezi  . Am specificat ca e tema WebFlake  ! Chiar era nevoie sa specifici si tu ? Sau ai postat pentru +1 ?!

​Scuze, nu am văzut

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.