Jump to content

Schimbare Profil Pe Mate Info. Ce Diferente Dau?

Recommended Posts

Posted

Deci , am vorbit si cu parintii si ma voi duce la un liceu de mate - info . [ de la anul ] .

Desi , nu am discutat cu directiunea de acolo inca ...

Aud ca cica , si cu media mai mare ca a ultimului de acolo [ din clasa aia ] dau diferente .

Ce fac ?

Posted

Daca nu stii mate, chimie si fizica, degeaba te duci. Si eu am vrut sa merg, dar doar pentru info.  Mai bine ramai unde esti decat sa te chinui...iar la info, sa spunem ca e usor. Ar fi ok sa stii programare, sau macar sa "manevrezi" PC-ul.

Posted

Daca nu stii mate, chimie si fizica, degeaba te duci. Si eu am vrut sa merg, dar doar pentru info.  Mai bine ramai unde esti decat sa te chinui...iar la info, sa spunem ca e usor. Ar fi ok sa stii programare, sau macar sa "manevrezi" PC-ul.

Pai , cu fizica ma descurc , chimia e cam uratica , dar scot note mari .

Ce '' manevre '' zici tu ?

@GOH ... Profu' asta abea ne preda ce se da pe M2 ...

Posted

Principalele lucruri ce le faci la info este sa faci ppt-uri, word-uri, ulterior te mai pune sa faci pagini html, sa inveti variabile, programe... cred ca stii si tu ce inseamna "informatica"... tot ce tine de domeniul IT. Doar nu vrei sa ajungi ospătar din profilul asta? :))

Daca stii Javascript  si C/C++/C#, cred ca treci usor, cu 10  :P.

Posted

Daca stii Javascript  si C/C++/C#, cred ca treci usor, cu 10  :P.

Pai aia e , ca eu prima treapta de liceu n - am facut d'astea si stiu asa cateva nimicuri .

Posted

Te poti informa de pe site-urile straine sau romanesti, ce ofera gratuit cursuri online sau chiar tutoriale video sau text. Daca stii aceste 2 limbaje, te poti descurca in orice domeniu; iti poti deschida o firma, sau desigur, sa fii freelancer. Faci foarte multi bani din asta daca te descurci.

Posted

La Mate-Info, în clasa a IX-a faci Pseudocod, alea sunt ușoare, le rezolvi fără meditație. Într-a zecea începi C++, ceea ce trebuie să înveți pe baza pseudocodului. N-ai nevoie de Javascript, cum spune Karma. Spun asta pentru că sunt la un liceu de performanță la matematică - informatică bilingv engleză. Dacă vrei la intensiv, acolo ai muuult mai mult de învățat, nu recomand în cazul tău.

Posted

Kames*, nu Karma ;)

La unele licee faci si Javasscript, doar e limbaj de baza. Acum depinde...

Sper sa te gândești foarte bine, asta tine de viitorul tau. Nu trebuie sa "suferi" din cauza a 3 materii pentru informatica...

Succes.

Posted

Kames*, nu Karma ;)

La unele licee faci si Javasscript, doar e limbaj de baza. Acum depinde...

Sper sa te gândești foarte bine, asta tine de viitorul tau. Nu trebuie sa "suferi" din cauza a 3 materii pentru informatica...

Succes.

Yex javascript. Ala nici macar nu a fost facut sa scrii programe, pleaca cu uratenia aia daici  b-(

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Yex javascript. Ala nici macar nu a fost facut sa scrii programe, pleaca cu uratenia aia daici b-(

Nu am zis ca e obligatoriu pt programe, dar pt platformele web e un limbaj destul de folosit.

Posted

Succes.

Ce fel de '' suferinta '' ?

Gen , sa nu - mi para rau ... ?

Si cam la care triada te refereai [ am in cap mai multe ] ?

Posted

Ma refeream sa nu mergi doar pentru informatica, daca stii ca vei avea probleme sau iti va parea rau... Sa zicem ca ramai corigent la mate, fizica si chimie, dar vrei sa mergi doar pentru informatica, caci iti plac PC-urile :))

Posted

Ma refeream sa nu mergi doar pentru informatica, daca stii ca vei avea probleme sau iti va parea rau... Sa zicem ca ramai corigent la mate, fizica si chimie, dar vrei sa mergi doar pentru informatica, caci iti plac PC-urile :))

Stii tu ceva .

Mai , nu stiu ce sa fac , sincer .

Urmatoarea alternativa ar fi seralul [ cred ca stii de ce nu - mi surade ] ...

Mi - ar fi placut un M2 , gen Economie [ ca sa ma mentin cu Mate , ca e foarte buna si folositoare , mai ales in IT ] ...

Dar am un handicap locomotor si nu stiu cum sa fac cu practica ...

Posted

Stii tu ceva .

Ehh :))

E alegerea ta, eu iti doresc tot binele :)

Si mie mi-ar fi placut mate-info, dar sincer e o "teapa" acest profil. Mai multa mate, fizica, chimie si altele decat info... ai 2-3 ore pe saptamana si te invata sa intri pe Internet Explorer 6...

Posted

ai 2-3 ore pe saptamana si te invata sa intri pe Internet Explorer 6...

Fac asta la TIC .  =)) 

Ti - am zis , vedem prin vara , o sa va spun ce decizie voi lua , caci acum e prea devreme si eu sunt prea indecis .

Posted

Diferente cu siguranta vei da,dar unele vor fi usoare sau profesorii te vor ajuta! 

Ideea e in felul urmator,nu te duce la profil unde stii ca nu faci fata la materiile de baza.

Vei alfa din ce dai diferente si ce dai,de la secretariatul scolii actuale! :)

Mult noroc! :) Poate te vei razgandii! :)

Apropo,pe ce profil esti de vrei sa te muti? :)

Posted

Huh?

Legs desease , bro .

Diferente cu siguranta vei da,dar unele vor fi usoare sau profesorii te vor ajuta! 

Ideea e in felul urmator,nu te duce la profil unde stii ca nu faci fata la materiile de baza.

Vei alfa din ce dai diferente si ce dai,de la secretariatul scolii actuale! :)

Mult noroc! :) Poate te vei razgandii! :)

Apropo,pe ce profil esti de vrei sa te muti? :)

Sunt pe Mecanica .

Posted

Buba e ca si Bacu' e mai greu pe M1 ...

Am inteles ca la Economic practica din vara s - ar face la magazinele din oras ...

Nu zic , ma duc , dar am ce face acolo cat sa trec de stagiul IPC ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.