Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Numele meu e Cristian, sunt din Dorohoi (Botosani) si am 17 ani. 

Deocamdata sunt la scoala (liceu), insa as dori sa lucrez ca webdesigner (in afara).

Lucrez in photoshop de aproape 7 ani, iar cu partea de html/css/php am inceput acum vreo 4-5 ani. Am inceput cu ucoz&forumgratuit, iar acum fac teme/template-uri/indexuri la comanda (preturi mici :D). Cu photoshop-ul am inceput din pura curiozitate, iar cu html-ul si restul din intamplare. Am dat peste un cod, nu stiam ce e, m-am interesat si asa am ajuns sa cunosc multe lucruri si mai ales multi oameni priceputi de la care am invatat tot ce stiu in momentul de fata.

Cam asta e tot despre mine, sper sa ne intelegem bine, fiindca am de gand sa stau o perioada pe aici.

Sunt deschis la orice si mai ales sunt dispus sa ajut. Ofer suport html/css si putin php (doar putin, nu prea m-am axat pe php, doar cu lgsl-urile ce am mai invatat).

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

O persoană excepţională , mă ajuţi şi pe mine cu lgsl vreau să fac un aspect nou că m-am plictisit de ăla de la gt.com/.rs

Ai id-ul meu de yahoo in semnatura, vorbim acolo.

Multumesc tuturor, bine v-am gasit!

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.