Jump to content

Problema Meniu Ip.board 3.4.6

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salut! Am luat si eu meniul de la ecila si as vrea sa-l modific... Dar m-am cam blocat deoarece ii cam lipsesc componente si aici am putin nevoie de ajutor. 

1. Vreau sa schimb culoarea scrisului din meniu, adica doar ''Acasa - Prima pagina'' si atat, nu si acea iconita.

2. Vreau sa-l mut putin mai sus dar nu gasesc, am cautat si in 'globalTemplate' si in 'ipb_styles.css'.

http://imgur.com/362iihw

• Moderators
Posted

Cu atatea UP-uri nu vei ajunge niciunde, eventual la ban.

Puteţi da up la topic odată la 48h.

Posteaza si toate detaliile despre meniul ala pentru ca nu e oficial sau de la IPBFocus care sa aiba ceva general pe mai multe skin-uri. Zic asta pentru ca meniul ala aici pe forum e sub diferite id-uri/clase.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Cu atatea UP-uri nu vei ajunge niciunde, eventual la ban.

Puteţi da up la topic odată la 48h.

Posteaza si toate detaliile despre meniul ala pentru ca nu e oficial sau de la IPBFocus care sa aiba ceva general pe mai multe skin-uri. Zic asta pentru ca meniul ala aici pe forum e sub diferite id-uri/clase.

Este meniul de la ecila, l-am luat tot de aici de pe forum.

De aici: 

Posted

Pentru a-l muta mai sus adaugi in CSS:

#branding{
margin-top: -10px!important;
}

Pentru a schimba culoarea fontului:

.ecila-menu li a{
color: #culoare !important;
}
  • Moderators
  • Solution
Posted

Pentru a-l muta mai sus adaugi in CSS:

#branding{
margin-top: -10px!important;
}

Pentru a schimba culoarea fontului:

.ecila-menu li a{
color: #culoare !important;
}

De ce ar reduce cu margin - la branding, cand ce-l mai simplu e sa reduca paddingu de la:

.ecila-menu {

Si pentru culoarea la font, aia va schimba tot, inclusiv si iconita. Daca vrei sa schimbi doar culoarea textului, in ipb_styles.css sub:

.ecila-menu li a {

Adauga:

.ecila-menu li a :not(i) {
    color: #culoarea pentru text;
}

Si culoarea de la iconita o schimbi de la:

.ecila-menu li a {

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

De ce ar reduce cu margin - la branding, cand ce-l mai simplu e sa reduca paddingu de la:

.ecila-menu {

Si pentru culoarea la font, aia va schimba tot, inclusiv si iconita. Daca vrei sa schimbi doar culoarea textului, in ipb_styles.css sub:

.ecila-menu li a {

Adauga:

.ecila-menu li a :not(i) {
    color: #culoarea pentru text;
}

Si culoarea de la iconita o schimbi de la:

.ecila-menu li a {

Multumesc frumos pentru ajutor!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.