MC Dany Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Salut! Am luat si eu meniul de la ecila si as vrea sa-l modific... Dar m-am cam blocat deoarece ii cam lipsesc componente si aici am putin nevoie de ajutor. 1. Vreau sa schimb culoarea scrisului din meniu, adica doar ''Acasa - Prima pagina'' si atat, nu si acea iconita. 2. Vreau sa-l mut putin mai sus dar nu gasesc, am cautat si in 'globalTemplate' si in 'ipb_styles.css'. http://imgur.com/362iihw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 UPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted May 25, 2015 Moderators Report Share Posted May 25, 2015 Cu atatea UP-uri nu vei ajunge niciunde, eventual la ban. Puteţi da up la topic odată la 48h. Posteaza si toate detaliile despre meniul ala pentru ca nu e oficial sau de la IPBFocus care sa aiba ceva general pe mai multe skin-uri. Zic asta pentru ca meniul ala aici pe forum e sub diferite id-uri/clase. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 Cu atatea UP-uri nu vei ajunge niciunde, eventual la ban. Puteţi da up la topic odată la 48h. Posteaza si toate detaliile despre meniul ala pentru ca nu e oficial sau de la IPBFocus care sa aiba ceva general pe mai multe skin-uri. Zic asta pentru ca meniul ala aici pe forum e sub diferite id-uri/clase. Este meniul de la ecila, l-am luat tot de aici de pe forum. De aici: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Kames Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Care este link-ul forumului tău? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 Care este link-ul forumului tău? http://mindone.esy.es Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Kames Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Pentru a-l muta mai sus adaugi in CSS: #branding{ margin-top: -10px!important; } Pentru a schimba culoarea fontului: .ecila-menu li a{ color: #culoare !important; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted May 25, 2015 Moderators Solution Report Share Posted May 25, 2015 Pentru a-l muta mai sus adaugi in CSS: #branding{ margin-top: -10px!important; } Pentru a schimba culoarea fontului: .ecila-menu li a{ color: #culoare !important; } De ce ar reduce cu margin - la branding, cand ce-l mai simplu e sa reduca paddingu de la: .ecila-menu { Si pentru culoarea la font, aia va schimba tot, inclusiv si iconita. Daca vrei sa schimbi doar culoarea textului, in ipb_styles.css sub: .ecila-menu li a { Adauga: .ecila-menu li a :not(i) { color: #culoarea pentru text; } Si culoarea de la iconita o schimbi de la: .ecila-menu li a { Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 De ce ar reduce cu margin - la branding, cand ce-l mai simplu e sa reduca paddingu de la: .ecila-menu { Si pentru culoarea la font, aia va schimba tot, inclusiv si iconita. Daca vrei sa schimbi doar culoarea textului, in ipb_styles.css sub: .ecila-menu li a { Adauga: .ecila-menu li a :not(i) { color: #culoarea pentru text; } Si culoarea de la iconita o schimbi de la: .ecila-menu li a { Multumesc frumos pentru ajutor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts