MC Dany Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Salut! Am luat si eu meniul de la ecila si as vrea sa-l modific... Dar m-am cam blocat deoarece ii cam lipsesc componente si aici am putin nevoie de ajutor. 1. Vreau sa schimb culoarea scrisului din meniu, adica doar ''Acasa - Prima pagina'' si atat, nu si acea iconita. 2. Vreau sa-l mut putin mai sus dar nu gasesc, am cautat si in 'globalTemplate' si in 'ipb_styles.css'. http://imgur.com/362iihw
Moderators gadeas Posted May 25, 2015 Moderators Report Posted May 25, 2015 Cu atatea UP-uri nu vei ajunge niciunde, eventual la ban. Puteţi da up la topic odată la 48h. Posteaza si toate detaliile despre meniul ala pentru ca nu e oficial sau de la IPBFocus care sa aiba ceva general pe mai multe skin-uri. Zic asta pentru ca meniul ala aici pe forum e sub diferite id-uri/clase. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Cu atatea UP-uri nu vei ajunge niciunde, eventual la ban. Puteţi da up la topic odată la 48h. Posteaza si toate detaliile despre meniul ala pentru ca nu e oficial sau de la IPBFocus care sa aiba ceva general pe mai multe skin-uri. Zic asta pentru ca meniul ala aici pe forum e sub diferite id-uri/clase. Este meniul de la ecila, l-am luat tot de aici de pe forum. De aici:
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Care este link-ul forumului tău? http://mindone.esy.es
+Kames Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Pentru a-l muta mai sus adaugi in CSS: #branding{ margin-top: -10px!important; } Pentru a schimba culoarea fontului: .ecila-menu li a{ color: #culoare !important; }
Moderators Solution gadeas Posted May 25, 2015 Moderators Solution Report Posted May 25, 2015 Pentru a-l muta mai sus adaugi in CSS: #branding{ margin-top: -10px!important; } Pentru a schimba culoarea fontului: .ecila-menu li a{ color: #culoare !important; } De ce ar reduce cu margin - la branding, cand ce-l mai simplu e sa reduca paddingu de la: .ecila-menu { Si pentru culoarea la font, aia va schimba tot, inclusiv si iconita. Daca vrei sa schimbi doar culoarea textului, in ipb_styles.css sub: .ecila-menu li a { Adauga: .ecila-menu li a :not(i) { color: #culoarea pentru text; } Si culoarea de la iconita o schimbi de la: .ecila-menu li a { PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
MC Dany Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 De ce ar reduce cu margin - la branding, cand ce-l mai simplu e sa reduca paddingu de la: .ecila-menu { Si pentru culoarea la font, aia va schimba tot, inclusiv si iconita. Daca vrei sa schimbi doar culoarea textului, in ipb_styles.css sub: .ecila-menu li a { Adauga: .ecila-menu li a :not(i) { color: #culoarea pentru text; } Si culoarea de la iconita o schimbi de la: .ecila-menu li a { Multumesc frumos pentru ajutor!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now