Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ba da, de cand au cea mai mare vanzare pe piata telefoniei mobile eu zic ca se cam invarte :P Bine, mai este si LG dar mie nu mi-a inspirat niciodata incredere.Acuma daca vrei poti lua brand-uri mai noi care la pretul ala au caracteristici pe care le are LG/samsung la 1.700 ron.Doar trebuie sa te documentezi bine sa nu iei o pocnitoare

Posted

Nu chiar, te invit sa incerci ALLVIEW, au niste modele ok dar majoritatea sunt opritoare de usa cu touchscreen.Si prestigio, lenovo, huawei au modele bune dar daca prinzi unul prost esti pierdut.De-asta mai bine te iei dupa review-uri decat dupa componente.

Posted

LUMIA, iti recomand cu toata increderea, acum nu mai sunt jocurile alea beta , e bun, merge foarte bine mai ales cu noul update care are cateva lucruri de la android.

Posted

Nu la aia ma refer..ma refer stric la modele.Unele sunt bune altele sunt proaste.Combina hardware care nu e compatibil, prea putin ram pentru sistemul de operare, etc.Nu conteaza ce telefon prinzi din seria aia, tot e prost

• Upvote 1
Posted

Inteleg.

Pai sa verifice mai intai,asa-i cel mai bine.

Spre exemplu,WP 10 necesita 512 MB RAM.

Dar,am vazut cazuri cand unele dispozitive o luau razna din cauza procesorului Atom [la tablete] si Tegra-urile o dadeau in gropi [telefoane si tablete].

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.