Jump to content

Recommended Posts

Posted

Urat. Da-mi un pm daca vrei sa te ajut sa ordonezi +tema

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Nu văd ce îţi face comunitatea diferită de celelalte n`spemii de comunităţi de pe net , tema este un ... făcut grămadă mă dor ochii când mă uit la ea ! Încearcă ceva clasic şi 1/2 servere pe forum !

Posted

Nu văd ce îţi face comunitatea diferită de celelalte n`spemii de comunităţi de pe net , tema este un ... făcut grămadă mă dor ochii când mă uit la ea ! Încearcă ceva clasic şi 1/2 servere pe forum !

Ceva clasic cum ar fi? Daca ai tu o tema mai buna sunt foarte receptiv!

Poti sa-mi dai -1 pana turbezi! ;)

Posted

Pai in primul rand mai faceti categorii si aranjati-le intr-o ordine.

Aranjeaza sidebar-ul pune mai iintai un unserinfo si eventual mai adauga vreo 2-3 chestii in sidebar.

Schimbati logoul. ( Daca nu aveti puteti face cerere si pe pctroubleshooting )

Posted

Nu am ce spune, foarte urât. Eu zic să-ți cauți un partener care știe cu se mânâncă, pentru a nu duce încă o comunitate din milioanele de comunități deschisă în 3 ore în paragină. Baftă!

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted

Arata rau sincer :)) , ai si domeniu .ro trebuia sa-ti faci pentru inceput unu free sa mai acumulezii experienta si dupa sa-ti iei , aspect categori ca , la ala de la colt , aspect nu mai zic :)))

• Upvote 1
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.