Eu Sufletzel Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 As dori o parere despre JDX Romania Comunitatea este deschisa de 3 / 4 zile . Ce sa schimb, ce sa adaug ? Stiu ca tema este plagiata, dar o voi schimba cat de curand ! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+C A T A L I N Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Urat. Da-mi un pm daca vrei sa te ajut sa ordonezi +tema Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
+Andrei T. Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Sincer tema este cam dezordonata. Daca vrei te poti afilia cu noi: DevilCT.com
+HazZaRD Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Va trebuie niste ajustari la tema si categorii.
Eu Sufletzel Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Va trebuie niste ajustari la tema si categorii. Mai exact? Vreau sa stiu ce ar trebui sa ajustez! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Sebastian C. Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Nu văd ce îţi face comunitatea diferită de celelalte n`spemii de comunităţi de pe net , tema este un ... făcut grămadă mă dor ochii când mă uit la ea ! Încearcă ceva clasic şi 1/2 servere pe forum !
Eu Sufletzel Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Nu văd ce îţi face comunitatea diferită de celelalte n`spemii de comunităţi de pe net , tema este un ... făcut grămadă mă dor ochii când mă uit la ea ! Încearcă ceva clasic şi 1/2 servere pe forum ! Ceva clasic cum ar fi? Daca ai tu o tema mai buna sunt foarte receptiv! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Sebastian C. Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Ceva clasic cum ar fi? Daca ai tu o tema mai buna sunt foarte receptiv! Deflection default - il recomand sau eventual Carbon tot default fara modificari .
Eu Sufletzel Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Deflection default - il recomand sau eventual Carbon tot default fara modificari . Ok! Mersi! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+HazZaRD Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Pai in primul rand mai faceti categorii si aranjati-le intr-o ordine. Aranjeaza sidebar-ul pune mai iintai un unserinfo si eventual mai adauga vreo 2-3 chestii in sidebar. Schimbati logoul. ( Daca nu aveti puteti face cerere si pe pctroubleshooting )
+Stefan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Alta comunitate deschisa peste noapte. Userinfo-ul este mult prea mare, logo-ul este naspa, categorii copiate de pe pctroubeshooting etc. "Cos de unoi -2015-"
+Artick Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Nu am ce spune, foarte urât. Eu zic să-ți cauți un partener care știe cu se mânâncă, pentru a nu duce încă o comunitate din milioanele de comunități deschisă în 3 ore în paragină. Baftă! 1 ECILA.RO gaming network
Alexandru C. Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Forumul este dedicat serverului de mc ? 1 a lot of bla bla bla...
+Needless Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Arata rau sincer , ai si domeniu .ro trebuia sa-ti faci pentru inceput unu free sa mai acumulezii experienta si dupa sa-ti iei , aspect categori ca , la ala de la colt , aspect nu mai zic 1
Eu Sufletzel Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Forumul este dedicat serverului de mc ? O sa adaug mai multe feluri de jocuri (cs,samp etc) Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+strong Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Slab forumu trebuia sa ne ceri parerea cand e gata! — steam
Eu Sufletzel Posted June 9, 2015 Author Report Posted June 9, 2015 Slab forumu trebuia sa ne ceri parerea cand e gata!E aprope gata! Am schimbat tema! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Denis™ Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Nu-mi place de loc forumul. Sfatul meu schimbati designul asta, schimba culoarea la Fondator( tu intelegi ceva din el)
+strong Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 mama ce tema ) e phpbb3 adaptata la ipb cat de urata e! — steam
Kz.Alex Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Dacă vedeam așa ceva din întâmplare credeam că e MyBB, SMF dar IP.Board...
+HazZaRD Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Cred ca ati schimbat astazi de cel putin 3 ori tema
Eu Sufletzel Posted June 22, 2015 Author Report Posted June 22, 2015 Cred ca ati schimbat astazi de cel putin 3 ori tema Nu am schimbat tema si versiunea platformei! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now