Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu e lucrare,este o chestie simpluta facuta din plictiseala,am mana in ghips si imi omor timpul..

new:

hmslhr6.png

daina mucles daina deles

Posted

nu e lucrare,este o chestie simpluta facuta din plictiseala,am mana in ghips si imi omor timpul..

new:

hmslhr6.png

Asta parcă mai merge....

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Textul este foarte urât, încearcă niște efecte mai simple și mai redu din Shadow. pune 1.0.1 să zicem.

Text2 fă-l să fie mai mic.

ECILA.RO gaming network

Posted

Crezi ca impresionezi pe cineva cu asta? Daca ii arati unui web designer asta crede ca ai 11 ani si lucrezi cu Paint sau Photoscape.

Alege alt font, mai putin drop shadow, fi mai ordonat.

Si, sa inteleg, asta e index? :))

Posted

frate,eu lucrez dn plictiseala , nu este un index , este o chestie , nu stiu cum sa o numesc :))

daina mucles daina deles

Posted

Incearca alt font, adauga un mic border, in rest, parerea mea, e ok...

E border,dar e alb,si fundalul foruumului e tot alb..

daina mucles daina deles

• 3 weeks later...
Posted

IQY24oj.png

3:55 => Asta face plictiseala din om . nu am avut alte idei , am facut o pagina 1000x800 , am pus un background , am creat o bara sus cu ACP , MCP , dupa am adaugat pe centru un banner , in stanga lui am "creat" un fel de "admin area" in dreapta lui un "user area" , apoi am "taiat" de la mine de pe forum chat-ul si categoriile , le-am adaugat , si le-am redimensionat..

Astept inevitabilele critice..

1fkLipO.png   wRGzUux.png   lVhuCgB.png   SvBDPhP.png   Cm1Kzpa.png  

GQl8roC.png  1ysDFph.png   b4WnzVV.png  0KDJpdU.png  HoUIUIM.png

W8Q7zhc.png  JsBykMs.png  w44LCiv.png

daina mucles daina deles

• 2 months later...
Posted

Mihăiță , era vorba că ți-ai pus numele doar pe un singur avatar făcut de mine , văd că mai ai tupeu să zici și că este făcut de tine . După tot tu zici de ce nu-ți dau nimic și nici nu vreau să te ajut cu nimic , acum vezi motivu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.