Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted (edited)

PCT foloseste IPB 4.0.X. Optiunea aia vine asa default. S-ar putea adauga si in IPB 3.4.X cu niste modificari de la template si putine cunostinte PHP. Eu momentan nu am timp, mai ales pentru ceva care in curand majoritatea nu vor mai folosi, asta fiind 3.4.X, eu ce-l putin personal nu.

Edited by gadeas
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Decat sa te complici, mai bine o lasi asa, sau bagi 4.0 ceea ce a zis si gadeas, toti vor avea ...

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted
On 13.06.2015 at 2:11 PM, gadeas said:

PCT foloseste IPB 4.0.X. Optiunea aia vine asa default. S-ar putea adauga si in IPB 3.4.X cu niste modificari de la template si putine cunostinte PHP. Eu momentan nu am timp, mai ales pentru ceva care in curand majoritatea nu vor mai folosi, asta fiind 3.4.X, eu ce-l putin personal nu.

Sper să nu deranjeze pe nimeni că răspund dar sincer, 4.0.x e un rahat complet. Forumurile de gaming din România nu o să mai fie la fel cu 4.0.x sincer, în plus, nu fi aşa sigur, deocamdată multe comunităţi rămân pe 3.4.x inclusiv indungi şi altele :D
P.S: Înţeleg că 4.0 are securitate mai bună, atât, probabil. 

• Downvote 2
Posted

Parerea mea este ca majoritatea forumurilor ruleaza pe ipb 3.4.x deoarece nu prea se gasesc versiuni bune de ipb 4 (free) sau prin simplul motiv ca majoritatea copiilor care isi deschid forumuri, sunt prea nobi sa inteleaga acel update si nu stiu cum sa umble pe acolo, si raman pe ipb 3 deoarece doar creezi o baza, urci fisierele dai install, apoi  dai download la o tema de pe net si poc ai forum.

Si la ce te referi tu cu : Forumurile de gaming din Romania nu o sa mai fie la fel cu ipb 4.0 .?

Dupa cum bine vezi, se pot face minuni in ipb 4. Exista si 2 comunitati ce le poti da ca exemplu : play-arena si area-games. 

Sunt multe de spus despre IPB 4 dar nu are rost sa stau ca sa iti dau explicatii despre el.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted
18 hours ago, Darian433 said:

Sper să nu deranjeze pe nimeni că răspund dar sincer, 4.0.x e un rahat complet. Forumurile de gaming din România nu o să mai fie la fel cu 4.0.x sincer, în plus, nu fi aşa sigur, deocamdată multe comunităţi rămân pe 3.4.x inclusiv indungi şi altele :D
P.S: Înţeleg că 4.0 are securitate mai bună, atât, probabil. 

Securitate si performanta mult mai buna. Daca rulezi IPB 4.0 cu PHP 7 se vede enorm de mult diferenta intre 3.4 care din cate stiu nu ruleaza 100% pe PHP 7. Doar diferentele alea doua fac mult mai mult decat restu, cum a zis si Bebe, multi nu stiu sa umble sau nu au licenta, totu ce e nulled apare mai greu pe site-urile negre, si IPB 4 e destul de des updatat.

Indungi/CS16/alta comunitate mare, probabil nu fac update din cauza ca nu e chiar asa usor sa treci un forum de ditamai dimensiune pe o noua versiune, aproape o noua platforma, downtime-ul care l-ar avea pentru upgrade si dupa sa re-faca totu sa arate cat de cat la fel (incaz de ceva probleme)  nu e chiar asa usor, poate nici nu au oameni cu cunostinte pe IPB 4 si sa ceara customizari in skin la IPBFocus nu e chiar asa ieftin, pe langa ca probabil trebuie sa renoiasca licentele (care nu ar fi mult, dar daca ai tot packu, costa si ala ceva).

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.