Jump to content

Recommended Posts

Posted

Laptopul pe care am vrut să-l schimb , încă îl mai folosesc pentru jocuri dar am o problema . Se supraîncălzeşte şi după se închide automat . Ieri am cumpărat o placă de răcire dar degebea tot se supraîncălzeşte . De la ce ar putea fi problema ? Partea care se supraîncălzeşte este locul unde se întâlnesc două ventiloare fiind foarte departe de harddisk.

Posted

Ai o placa video de la Nvidia ? Brand Acer?

Aceasi problema am patito la un Acer cu video Dedicat Nvidia de 512MB Dupa 3 minute in Game se inchidea.

(Schimbam pasta la 2 Sapt. Ducea 2-3 zile si tot asa)

Posted

Am placa de la intel 1GB , nu e problema e la placa primi 2 ani stateam si ma jucam si cate 8-9 ore pe zi si tot nu se inchidea . M-am uitat pe net la videoclipuri in care se dezasambla laptopul si se pare ca acolo este coolerul. Am sa ma uit prin oras pe la diferite service-uri sa vad preturile de curatare totala a unui laptop si cat mar costa sa schimb si pasta de pe procesor.

Posted

e plin de praf. 

Solutia ieftina e sa cumperi o cutie deaia cu aer comprimat si sa cureti pe cat poti prafu. Eventual sa si deschizi laptopul (sunt doar cateva suruburi, nu e ceva greu..gasesti pe net videouri), ca sa cureti praful mai bine.

Doar sa nu dai jos radiatorul sau alte chestii, ca va trebui sa pui pasta termoconductoare inapoi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

e plin de praf. 

Solutia ieftina e sa cumperi o cutie deaia cu aer comprimat si sa cureti pe cat poti prafu. Eventual sa si deschizi laptopul (sunt doar cateva suruburi, nu e ceva greu..gasesti pe net videouri), ca sa cureti praful mai bine.

Doar sa nu dai jos radiatorul sau alte chestii, ca va trebui sa pui pasta termoconductoare inapoi.

Cateva suruburi sa ajung la harddisk , sa ajung la cooler is mai multe si e mai greu . Am intrebat printre prieteni si au zis ca totul ajunge undeva la maxim 100 lei dar problema este urmatoarea : acel om poate lua piese din laptopul meu si sa-mi bage altele mai proaste?

• Moderators
Posted (edited)

N'are treaba informatica cu problema ta.
In locul tau l-as duce la un service.

Poti pune o poza cu temperaturile?

Edited by Courage

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.