Jump to content

Recommended Posts

Posted

Laptopul pe care am vrut să-l schimb , încă îl mai folosesc pentru jocuri dar am o problema . Se supraîncălzeşte şi după se închide automat . Ieri am cumpărat o placă de răcire dar degebea tot se supraîncălzeşte . De la ce ar putea fi problema ? Partea care se supraîncălzeşte este locul unde se întâlnesc două ventiloare fiind foarte departe de harddisk.

Posted

Ai o placa video de la Nvidia ? Brand Acer?

Aceasi problema am patito la un Acer cu video Dedicat Nvidia de 512MB Dupa 3 minute in Game se inchidea.

(Schimbam pasta la 2 Sapt. Ducea 2-3 zile si tot asa)

Posted

Am placa de la intel 1GB , nu e problema e la placa primi 2 ani stateam si ma jucam si cate 8-9 ore pe zi si tot nu se inchidea . M-am uitat pe net la videoclipuri in care se dezasambla laptopul si se pare ca acolo este coolerul. Am sa ma uit prin oras pe la diferite service-uri sa vad preturile de curatare totala a unui laptop si cat mar costa sa schimb si pasta de pe procesor.

Posted

e plin de praf. 

Solutia ieftina e sa cumperi o cutie deaia cu aer comprimat si sa cureti pe cat poti prafu. Eventual sa si deschizi laptopul (sunt doar cateva suruburi, nu e ceva greu..gasesti pe net videouri), ca sa cureti praful mai bine.

Doar sa nu dai jos radiatorul sau alte chestii, ca va trebui sa pui pasta termoconductoare inapoi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

e plin de praf. 

Solutia ieftina e sa cumperi o cutie deaia cu aer comprimat si sa cureti pe cat poti prafu. Eventual sa si deschizi laptopul (sunt doar cateva suruburi, nu e ceva greu..gasesti pe net videouri), ca sa cureti praful mai bine.

Doar sa nu dai jos radiatorul sau alte chestii, ca va trebui sa pui pasta termoconductoare inapoi.

​Cateva suruburi sa ajung la harddisk , sa ajung la cooler is mai multe si e mai greu . Am intrebat printre prieteni si au zis ca totul ajunge undeva la maxim 100 lei dar problema este urmatoarea : acel om poate lua piese din laptopul meu si sa-mi bage altele mai proaste?

• Moderators
Posted (edited)

N'are treaba informatica cu problema ta.
In locul tau l-as duce la un service.

Poti pune o poza cu temperaturile?

Edited by Courage

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.