Jump to content

Windows Xp Sp3 Rc2 Este Livrat Deja La Testeri


gaby

Recommended Posts

sp3hj1.png

Desi la Microsoft produsul mainstream este Vista, nu s-a uitat nici de XP. Windows XP Service Pack 3 Release Candidate 2 (RC2) Build 3300 (5.1.2600.3300) a fost livrat oficial catre testeri.

Pachetul de reparatii pentru XP a aparut si pe niste pagini de torrent de unde orice utilizator il poate descarca. Fisierul are aproximativ 320 MB.

Versiunea oficiala a pachetului Windows XP SP3 RC2 va fi lansata in prima jumatate a acestui an.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Si cu ce Mai exact cu ce vine nou SP 3 ? :yahoo:

Conform unor teste preliminare, viitorul Service Pack 3 pentru Windows XP imbunatateste performanta acestuia cu aproape 10%, si o duce la aproape dublu fata de performanta aratata de Windows Vista.

Utilizatorii de Windows XP au motiv in plus sa astepte noul Service Pack 3 pentru acesta. Pe langa problemele de securitate si bug-uri rezolvate de acest update, XP SP3 se pare ca imbunatateste si performanta sistemului de operare, desi acest lucru nu fusese anuntat de catre Microsoft.

Cel putin aceasta este concluzia celor de la Devil Mountain Software, o companie independenta de dezvoltare de software din Florida, Statele Unite, care au facut parte din grupul de testeri care au avut acces la o versiune preliminara (Release Candidate, build 3244) a update-ului de XP.

Testele (DMS Clarity Studio OfficeBench) s-au concentrat pe aplicatiile din Microsoft Office si au aratat o imbunatatire cu 10% a performantei sistemului de operare XP updatat cu SP3, fata de cel cu SP2. Testele au fost facute pe un laptop Dell XPS M1710, echipat cu un procesor Core 2 Duo la 2 GHz, 1 GB de memorie si o placa grafica nVidia GeForce Go 7900GS.

In acelasi timp, Devil Mountain Software a testat si o versiune preliminara a primului update pentru Vista, Service Pack 1, dar rezultatele nu sunt la fel de imbucuratoare pentru Microsoft. Ironia este ca, in cazul Vista, unul dintre obiectivele acestui update era imbunatatirea de performanta, mult criticata de utilizatori, si unul din motivele adoptarii mai lente a noului sistem de operare de la Microsoft. Imbunatatirea este insa una considerata nesemnificativa din punct de vedere statistic, de aproximativ 2%.

Sursa: http://www.doza.ro/Windows-XP-mai-rapid-cu...-Pack-3/link703

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Performanta e esentiala la Windows XP dupa parerea mea,inainte aveam Windows 2000 care si acuma "zboara" pe langa incetu` XP.S-a vazut imediat diferenta,la Windows 2000 deschideam linistit mai multe (mult mai multe) aplicatii deodata fara nici un fel de probleme iar la XP cand deschideam mai multe aplicatii se vedea diferenta.XP a fost un proiect esuat din punct de vedere al performantei.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.