Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu ai de unde sa stii daca este chiar acel om , avand in vedere ca domeniul tau este unul gratuit , banuiesc ca si webhost la fel , esti foarte usor de spart,nu poti acuza omul degeaba ..

Aveai si alti administratori inainte sa ii dai lui administrator ?

daina mucles daina deles

Posted

Sigur Anonymous ti-a spart tie un site free :))

Vreis a faci asta ? Gasesti multe tutoriale de hacking pe youtube , insa unele sunt vechi , s-au gasit rezolvari pentru acele vulnerabilitati..

• Downvote 1

daina mucles daina deles

Posted

Nu conteaza ce a spart, acea pagina e un index creat de un copil care ti-a spart site-ul. E foarte usor, daca vreau si eu iti fac treaba aia si iti sparg si site-ul care este GRATUIT. Iti recomand ceva cumparat. Daca vrei ceva mai ieftin, trimite-mi un pm, si te ajut !

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

• Moderators
Posted

Aveti grija de forumurile voastra!!!

Adineauri i-am dat la unu administrator ca zise ca are server si vrea sa intre in comunitate si cand dau refresh la pagina peste o secunda vad asta:

http://postimg.org/image/ih94ypd9r/

Bla bla bla, i-ai dat acces AdminCP bănuiesc, el a modificat globalTemplate şi a pus codul HTML de la acel index.

Nu ne interesează pe noi că ţi se buleşte forumul după ce dai accese la toţi necunoscuţii.

Posted

Tu i-ai dat Administrator si ala a intrat in globaltemplate cum a zis si Courage si a sters tot si a pus ala al lui. Cica Anonymous, cum a zis cineva mai sus aia sparg site-uri globale nu ce ai tu acolo. Daca vroiau spargeau si ei comunitati mari nu forumuri gratuite.

Posted

Aveti grija de forumurile voastra!!!

Tu să ai grijă la gramatică.

Si nu e la WebHost. Este la Hostinger =))

Tu știi ce este ăla webhost ? =)) Vrei sa vezi cum îți închid forumul cu o reclamatie celor de la hostinger ? :))

Posted

Tu să ai grijă la gramatică.

Tu știi ce este ăla webhost ? =)) Vrei sa vezi cum îți închid forumul cu o reclamatie celor de la hostinger ? :))

Asa rau te-ai facut de cand te-ai apucat de sala ?:-<

• Upvote 1

daina mucles daina deles

Posted (edited)

Cei de la hostinger nu permit instalarea unui forum IPB - Nulled doarece cosuma multe resurse, e de ajuns sa le faci o reclamatie cu link-ul unui astfel de forum free si le inchide pachetul de gazduire.

Ati putea da t/c, evitam spam-ul !

Edited by SnowHD

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.