Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mă bate gândul să cumpăr o licenţă IPB , m-am săturat de retail/nulled iar serviciul de asistenţă direct de la IPS cred că este mai convenabil. Dar am următoarele întrebări

• Se mai vând licenţe de 3.4.x ? La ei pe website văd doar informaţii despre 4.x !
  • Aplicaţiile de pe net IP.Shoutbox , IP.Downloads , IP.Gallery pot fi utilizate sau trebuie să fie neapărat cumpărate de la ei ? (de pe net adică : webflake , invision-virus e.t.c)
  • Licenţă poate fi folosită la mai multe forumuri ?

Doresc răspunsuri dela cei care ştiu despre ce vorbesc , nu de la aia care editează 2-3 coduri într-o tema şi se cred experţi !

• Moderators
Posted

Nu stiu raspunsu corect 100% la toate, dar:

• Licenta pobisil sa fie valabila pentru ambele versiune? Mai jos voi spune si de ce, dar probabil Gaby stie mai bine.
  • Se pot folosi. E recomandat? Nu. Chiar deloc, nu sti cand se uita peste domeniu tau si ce folosesti, s-ar putea sa-i supere si sa ramai si fara licenta, nu stiu nimic sigur, dar na, din moment ce esti la ei inregistrat, imediat au mai mare control asupra forumu tau.
  • Daca nu au schimbat nimic cu 4.0, nu, nu poti, fiindca se dadea licenta pe domeniu, stiu ca poti cere schimbarea de domeniu si parca trebuie sa ai contu activ :) ( https://www.invisionpower.com/support/guides/_/ips-client-services-and-faq/changing-your-licensed-url-r249 )

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.