Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca intru in acp si tin mouse-ul pe 'other apps' de exemplu nu imi mai apare acel dropdown menu .

Nici pe forum, daca dau pe notificari nu imi apare acel drop down menu.

Ieri nu aveam problema asta. De la ce sa fie?

Posted

Stiu ca ultima oara am modificat scroll bar (culoarea) din ipb_style.. , dar nu a mers.

Cred ca s-ar putea sa fie de la asta, dar nu pot modifica inapoi cum a fost inaintea din acp.

(nu am putut da edit la post)

Posted

Stiu ca ultima oara am modificat scroll bar (culoarea) din ipb_style.. , dar nu a mers.

Cred ca s-ar putea sa fie de la asta, dar nu pot modifica inapoi cum a fost inaintea din acp.

(nu am putut da edit la post)

Ai incercat sa verifici cu alt browser?

Posted

Pune inapoi codul pe care l-ai schimbat sau repune tema... Cine stie ce ai facut tu acolo.......

Ceva de genu am pus in ipb_style.css

::-webkit-scrollbar {
    width: 5px;
}

::-webkit-scrollbar-track {
    background-color:#000;
}

::-webkit-scrollbar-thumb {
    background:#fff; 
}

Pune inapoi codul pe care l-ai schimbat

Cum ar trebui sa-l sterg daca nu pot intra acolo...

Decat daca imi lasa cineva link-ul catre ipb_style.css (ca sa-l pot accesa direct).

sau repune tema

Glumesti,nu?

Posted

Problema persista in continuare.

Orice are dropdown menu nu merge si cand dau pe butonul respectiv la link apare #.

Toate browserele au aceeasi problema in afara de ie.

Help pls !

• Moderators
Posted

Ai incercat cu incognito mode? Sau safe mode la browsere? Poate e de la vro extensie ce folosesti.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ai incercat cu incognito mode? Sau safe mode la browsere? Poate e de la vro extensie ce folosesti.

Am incercat.

Nu folosesc extensii.

Mai multe persoane au problema asta.

Alte idei?

Posted

Cred ca am rezolvat problema.

Pentru cei care problema asta si folositi cloudflare, asigurati-va ca nu setati firewall pe "I'm Under Attack" (asta afecteaza functiile site-ului).

Lasati topicul deschis in caz ca nu este asta rezolvarea sau daca apar alte probleme de genu.

Mersi ;d

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.