Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Știu că nu prea este corect să fac acest topic, am căutat pe tot netul tot felul de nume de comunități, nu am găsit. Tema este făcută de Sebastian C., sau mă înșel. Din moment ce este pe net îmi puteți da și mie un link de descărcare? Mulțumesc frumos. Sper că nu voi da de comentarii pentru +1 cum ar fii „ Tu nu poți să-ți faci o temă ” ? Și știu că eram începător în acest domeniu când am făcut cont, dar pot și eu să-mi fac o temă. Mie-mi place foarte mult această temă și vreau să o am pentru un viitor forum. Desigur, păstrând copyright.. 

Temă: http://oscl.ro/forum/

Edited by Marian -

ECILA.RO gaming network

Posted

cred ca glumesti , cine mai tine copyright acum ?

Tu te auzi ce spui? Tema facuta de sebastian , doamne

Toata tema e facuta pe bucati, tema legendz facuta de filip , cu elemente din temele mele , + ultima tema a lui cristian pentru siders. Nu inteleg de ce va mai pipi pe voi sa aveti comunitati mari daca voi aveti acelasi continut , aceeasi tema ca si alte 20 de comunitati. Patetic

Cauta pe webflake , sigur o gasesti

Posted

Toata tema e facuta pe bucati, tema legendz facuta de filip , cu elemente din temele mele , + ultima tema a lui cristian pentru siders. Nu inteleg de ce va mai pipi pe voi sa aveti comunitati mari daca voi aveti acelasi continut , aceeasi tema ca si alte 20 de comunitati. Patetic

Hai nu zău , elemente din temele tale ? Ce elemente? alea care le-ai furat din temele lui Cristian ? Zici că e patetic să-și deschidă forumuri ? Dar tu Mister Aznet ? Aaaa mai nou ești Mister Ecila scuze. Ești mai patetic decât cei pe care-i faci , uită-te la tine după comenta de altul . Tot ce-ai făcut a fost să copii temele lui Filip și să schimbi două 3 culori. Singura care n-ai copiat-o până acum e cea de pe 4.x da probabil nu te ține să o faci.

Posted

Am căutat și nu am găsit.. Nu știu de cine e făcută.

Hai nu zău , elemente din temele tale ? Ce elemente? alea care le-ai furat din temele lui Cristian ? Zici că e patetic să-și deschidă forumuri ? Dar tu Mister Aznet ? Aaaa mai nou ești Mister Ecila scuze. Ești mai patetic decât cei pe care-i faci , uită-te la tine după comenta de altul . Tot ce-ai făcut a fost să copii temele lui Filip și să schimbi două 3 culori. Singura care n-ai copiat-o până acum e cea de pe 4.x da probabil nu te ține să o faci.

Îmi poți da tu numele acesteia dacă este pe net? Dacă nu.. Îmi cer scuze pentru topic.

ECILA.RO gaming network

• Moderators
Posted

Baieti va aduc minte iaras de aceasi regula ca si la ultimu topic in care s-a cerut o tema:

- Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn.

Pana la urma am sa fac eu direct miscarea daca Gaby nu vrea sa opreasca topic-urile de genu, mie personal mi se pare penibil sa tot iasa aceasi discutie de la o cerere. Zic asta pentru ca nu a fost topic unde sa se ceara o tema de la alta comunitate si sa nu i-asa cearta sau vorbe.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.