Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Cum spune si titlul, reproduc tema Laleagane pentru IPB , pana acum am reprodus header-ul, dar doresc sa stiu daca este cineva interesat de ea si cat ar oferi.

Ce am facut pana acum, cum arata pe IPB:

http://i.imgur.com/HyOHxwH.png

si cum arata pe vBulletin :

gEQYyzj.png

Daca e cineva interesat, aceasta va fi disponibila in cel mult (poate cu putina exagerare) 14 zile (2 saptamani) si as dori sa vad si un pret.

Lucrez pe ipb 3.4 momentan, dupa ce o termin pe asta sau daca e cineva interesat si plateste bine o voi face si pentru ipb 4.0 fara probleme.

Accept paysafecard / SMS in retelele Orange / Telekom , voi vinde doar o bucata, deci primul venit, primul servit, cum s-ar spune nu? 

Posted (edited)

Adriane , iară te-ai apucat mă ? sper să nu te confund , dar nu cred . Recomand , este de încredere.

Yes! I'm boy! The only one :D

Ofer 5 eur max. PIN paysafecard.

As putea sa accept pretul tau foarte generos , dar nu mersi ( #NUSRAUMA! )

UP! Asa arata header-ul cand esti logat (ca si administrator va dati voi seama cum arata cand esti un simplu utilizator sau un moderator)

http://i.imgur.com/Hv4XoZx.png

Spong, si categoriile, futelear dumnezeu(scuze "ca am injurat") inca cat mi-a luat sa le fac pana mi-am dat seama :-<

http://i.imgur.com/3DjQG5J.png

As putea esti ca maine seara, cel tarziu miercuri pe la amiaza o sa puteti vedea o "panorama" integrala a primei pagini.

Mai astept preturi!

Edited by adriaNNN.
Posted (edited)

OFF: Nu apare butonul de edit ca sa pot adauga update-uri, scuze daca fac spam.

ON: Cum am promis aici aveti index-ul(prima pagina a temei)

http://i.imgur.com/cEgUOwF.png

http://i.imgur.com/nm2lp0M.png

In urmatoarele zile voi lucra la : forumView , topicView , profil, tot ce mai e inafara de prima pagina a temei si la o versiune pentru mobil cum e si pe ipb 4.0.

Totul va fi recursiv, adica tema va fi optimizata pentru orice rezolutie, poezele pe care le postez aici sunt la rezolutie FullHD 1080p, la cerere pot posta poze si la alte rezolutii (care le am disponibile la placa video, pentru asa ceva va astept cu PM)

Am decsi sa pun eu un pret pe tema ca sa nu va ma obosesc pe voi cu ganditu :shout:

Pretul este de:

15€ skinul asa cum va fi atunci cand il termin

25€ "pachet" care va include tema terminata, si customizari pentru anumite aplicatii, hook-uri (la cerere)

Metode de plata: 

Transfer de credit Orange / Telekom

Cod reincarcabil Orange / Telekom

Cod PIN PaySafeCard

In curand, poate cand va fi gata tema va fi disponibila plata prin PayPal.

Edited by adriaNNN.
  • 2 months later...
Posted (edited)

Salut,

Sunt detinatorul comunitati laleagane.

Vand eu o copie deja facuta ( evident si mai proffiiii ) pentru 5 eur/kg

Care doreste imi lase pe forum un mesaj privat.

O zi buna in continuare 

Edited by zAcKu
Posted

Salut,

O zi buna in continuare 

=)) Nu imi amintesc vre-un zacku pe laleagane

Zeth. -> Membru PCTroubleshooting Romania

Nelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!

Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6

??Enjoy our comunity! «??

Posted (edited)

2-3 poze cu tema terminata ?

add ani.adrian99 pe yahoo 

Si astia aveti un report si cel mai probrabil o sa va fie sterse postarile si sa luati un warn.

In fine.. Comunitatea e mica oricum.. A fost ea ceva da acum.. Mi se pare ca jucam pe grasu...

=)) Nu imi amintesc vre-un zacku pe laleagane

Ți-am lăsat PM.

Numai sa plagiati stiti..

Salut,

O zi buna in continuare 

Edited by adriaNNN.
Posted

add ani.adrian99 pe yahoo 

Si astia aveti un report si cel mai probrabil o sa va fie sterse postarile si sa luati un warn.

Hidden Content

De ce , pentru ca zic adevarul ? Clar...

Reborn.

Posted

O mare prostie ca  un posibil achizitioneze sa cumpere acel Skin (Reprodus) Automat in a 2 secunda Completul Skin Va fii Postat online Free!

SFAT: Nu cumparati Skin-uri,Teme Reproduse, Copiate in proportie de 60% Banii vor fii aruncati degeaba ...

Am patit aceasi Problema Mi-au copiat Skin-ul = Vandut. Iar in a 2 secunda Skin-ul Complet a fost postat de mine Pe Internet

Si uite cum (Pacala) Cumparatorul  avea Dusmanie pe Tandala (ca a prins topicul pe Pctro si a Downloadato Free)

Posted

De ce , pentru ca zic adevarul ? Clar...

Pentru ca procentul neuronilor tai activi este egal cu greutatea in kg a unei pene.

O mare prostie ca  un posibil achizitioneze sa cumpere acel Skin (Reprodus) Automat in a 2 secunda Completul Skin Va fii Postat online Free!

SFAT: Nu cumparati Skin-uri,Teme Reproduse, Copiate in proportie de 60% Banii vor fii aruncati degeaba ...

Am patit aceasi Problema Mi-au copiat Skin-ul = Vandut. Iar in a 2 secunda Skin-ul Complet a fost postat de mine Pe Internet

Si uite cum (Pacala) Cumparatorul  avea Dusmanie pe Tandala (ca a prins topicul pe Pctro si a Downloadato Free)

Nu stiu cat ati citit voi dar skinu asta e un skin ipb facut dupa un skin vbulletin deci ii mai mult decat un simplu CSS editat cum erau (sunt) majoritatea temelor "unicate" ipb. Asa ca daca nu aveti un comentariu mai inteligent in care sa nu para ca va garsati suferinta pentru ca cineva cu...( Ah nu pot sa spun partea asta ca as fi prea direct ) in partea voastra dorsala unde nu bate soarele nu postati aiurea, nu de alta da va faceti de rusine, daca va... pastrati-o pentru voi...

• Haha 1
Posted

Pai adriaNNN.

Nu vad unde ar fii marea Diferenta Intre vBulletin si IPB. ca editul se face doar in css nu si in alte Sectiuni asa ca nu ai editat mai mult de 100 Linii Cap Coada. Nu stiu care dintre noi 2 se face de rusine tu ca stai 2 saptamanii cu capu-n si ochii bagati in LCD.. Pentru 25 de euro sau EU ca imi expim pararea fata de Aceasta Vanzare. 

Inseamna ca nu stii ce e ala Obor sau Targ :)):))

Exact ce am spus mai sus asta vad ca sa intamplat. dupa o vizualizare mai detaliata a postului.
adriaNNN.

Am decsi sa pun eu un pret pe tema ca sa nu va ma obosesc pe voi cu ganditu :shout:
Pretul este de:
15€ skinul asa cum va fi atunci cand il termin
25€ "pachet" care va include tema terminata, si customizari pentru anumite aplicatii, hook-uri (la cerere)
Metode de plata: 
Transfer de credit Orange / Telekom
Cod reincarcabil Orange / Telekom
Cod PIN PaySafeCard
In curand, poate cand va fi gata tema va fi disponibila plata prin PayPal.

zAcKu

Salut,
Care doreste imi lase pe forum un mesaj privat.
O zi buna in continuare 

Posted

Nu vreau să fac anti-reclamă, dar mai bine dacă vindeți ceva replică, să cereți puțini bani pe ele, maxim 5-10 €, nu 15-25€. De fapt, mai bine apucați-vă de învățat și faceți și voi temele voastre, să fiți unici, nu plagiatori, ca după să nu aveți decât vreo 5 membri pe comunitate numai și numai pentru gradul ăla de Administrator sau ce grad vor ei. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.