Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce parere sa am ? :)) tema csrulz , numele  la domeniu ;)))))0 este si .ro .si com ce rost avea ? sa-ti faci .ru ?

La faza cu .ru , el este din Chisinau daca nu vezi bine , si ru este o extensie de la Moldova . Daca intelegi 

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

La faza cu .ru , el este din Chisinau daca nu vezi bine , si ru este o extensie de la Moldova . Daca intelegi 

Moldova e .md

.ru e Rusia.

Posted

Asa o fii mam incurcat eu :))) , am vazut la o firma de hosting din moldova ca nu vindea .md si am  zis ca vand acuma doar .ru  .

ON : Schimba tema aia e pe 100 de forum-uri , e urata rau 

Posted (edited)

Ce parere sa am ? :)) tema csrulz , numele  la domeniu ;)))))0 este si .ro .si com ce rost avea ? sa-ti faci .ru ?

Exact aceeași părere =))

Am fost pe vicecs înainte să se mute pe onlykill.ro .. dar eu nu am venit pe onlykill deoarece eram 100% sigur că nu o să aibă succes cu numele ăla :)) și așa a fost.. Acum am dat reset la forum.. mâine vezi că se închide.. din acest motiv am făcut acest topic .

Edited by Lucian50
Posted

Tema este cea de pe CSRullz cum a spus și Darknes, la footer v-ați pus copyright-ul vostru, și... cum să pui ca default avatar un avatar pe stock? wtf Măcar dacă textul era mai de Doamne-ajută, dar nici așa. :))

Posted

acuma am schimbat Tema ce parere avetii?

IPB Skin made by OnlyKill Moldova # The Gaming Community !

E frumos să-ți pui numele când n-ai făcut nimic în tema asta așa-i? Dar na ce să cer , am editat tema lui Filip să vă ajute nu să vă puneți voi numele pe ea. Multe grade fără rost , la așa membrii puțini trebuia să ai doar gradele de bază.

Posted

Bine ms .. Apropo cit e vbd espre domeniul .ru ... provine din moldova da  ... este . md dar si .ru pe cind ru e maie ftin .md ajunge la 35/36 Euro.

• Moderators
Posted

Apropo cit e vbd espre domeniul .ru ... provine din moldova

Fiecare tara are domeniul ei. Moldova are .md si rusia are .ru.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.