Jump to content

Proiect web - caut seriozitate si profesionalism

Lucian50

Recommended Posts

Caut o persoană serioasă care să mă ajute la: Găzduire fișiere, Firmă hosting, Forum de Gaming ( Peste 50 jocuri, forumul are nevoie de peste 100 moderatori ) și un website cu tutoriale. NOTĂ: Toate acestea vor fi în limbile Italiană, Franceză, Română, Engleză. De ce? Pentru că: Jucători români, aproape 0 care vin pe un forum fără să le dai un grad. Apoi când le dai grad, șterg forumul sau.. banează pe toți. Dar Francezii, Englezii și Italienii, măcar sunt oameni în care poți să ai încredere. Cunosc cu un gamer din UK de 2 ani. Am avut forumuri de gaming "cu căruța" dar acum și-a cumpărat Gta V și e obsedat de el.. Așa că nu mă mai poate ajuta la nici un forum.

NOTĂ: Mulți mă știu având multe forumuri pe care, la maxim o lună, Closed. Le închideam, de ce? Lipsă de staff, membrii, reclamă pe aprox 50 forumuri, muncă .. foarte multă.. Rezultat: 50 membrii. Dar, de data asta sper să nu mai fiu nevoit să le închid. Dacă găsesc o persoană ce îndeplinește cerințele de mai jos, nu se va mai întâmpla așa.

Cerințe:

- Limba engleză știută destul de bine.. 

- Expert în IP.Board, WordPress și WhmCs 

- Cât se poate de serios: La jumătatea "drumului" să nu spună că mă duc să joc cs go sau că s-a plictisit.. sau ceva asemănător.

Cum mă puteți contacta? Pe skype și Y!M, aveți mai jos id-urile

Yahoo!Messenger: lucy.lucian12@yahoo.ro

Edited by Lucian50
  • Upvote 1

• gaby changed the title to Proiect web - caut seriozitate si profesionalism

Eu te-as putea ajuta, engleza stiu destul de bine, incat sa formez un dialog sau sa raspund la intrebari (la citatele de 5000 de cuvinte ma ajut si de translate =)))) In whmcs si wordpress nada, nimic, dar in ip.board ma mai pricep ceva, sper... Daca nu gasesti pe nimeni mai bun contacteaza-ma..

• 4 weeks later...

off: ăhăm, şi când ţi-am sugerat să laşi ''livegame''-ul tău pe engleză, nu ai vrut, că ăştia sunt bătuţi în cap şi nu înţeleg.

on: oricum, la proiect, DACĂ VREI CEVA SERIOS, contactează-mă.

N-ai tu cu ce să mă ajuți.. Abea dacă știi ipb.. Dacă te pun la wordpress, faci pe tine :))

Singurul motiv pentru care acest topic nu e (inca) locked, este ca are o descriere decenta a anuntului. Daca mai continui cu bump topic in stilul asta, il inchid.

Nu mai continuam, ăsta era ultimul. Văd că nu găsesc pe PCT. Ca de obicei...

Din păcate PCT s-a upgradat la ipb 4 , așa că nu se mai poate instala hookul: Bump up topics, el nefiind incă, compatibil cu ipb 4.

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.