Jump to content

Recommended Posts

Posted

Conform ultimelor modificari ce au avut loc in "Microsoft Service Agreement", Windows 10 va face verificari antipiraterie in materie de jocuri si hardware. Momentan nu stim ce intelege Microsoft prin piraterie insa se pare ca software-ul sau hardware-ul "neautorizat" vor fi blocate.

Un mic citat din paragraful 7b:

Sometimes you’ll need software updates to keep using the Services. We may automatically check your version of the software and download software updates or configuration changes, including those that prevent you from accessing the Services, playing counterfeit games, or using unauthorized hardware peripheral devices. You may also be required to update the software to continue using the Services. Such updates are subject to these Terms unless other terms accompany the updates, in which case, those other terms apply. Microsoft isn’t obligated to make any updates available and we don’t guarantee that we will support the version of the system for which you licensed the software.

Ramane de vazut daca Microsoft va sustine aceasta idee sau o va abandona, intrucat astfel de masuri cu siguranta nu vor impresiona utilizatorii in mod placut. Este totusi un risc mare pe care compania americana si l-ar putea asuma.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Hehe,ce...voi credeati ca da MS un sistem de operare gratuit* fara urmari anti-piraterie?:))

*gratuit in primul an de la lansare pentru utilizatorii Windows 7 SP 1 si 8.1.

Posted

hardware neautorizat? wtf. Ce draci inteleg ei prin asta?

Si pentru jocuri... Cred ca e mai degraba pentru chestiile legate la contu lor, alea din Store.. ca pentru restu nush cum ar implementa ei asta.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ce miar placea daca chiar ai scrie partea interesanta, in loc sa trantesti un link cu 20 de posturi in el (care dupa ce am citit primul post, nu pare sa aibe legatura cu ce vb noi aici).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ZjRETND.jpg

Asta vrea sa zica cu neautorizat...La fel cum e si cu modarea unei console. (la schimbarea componentelor ei ma refer)

La fel ca si la Software,Microsoft isi asuma dreptul de a-ti controla configuratia hardware...

E greu sa citesti,stiu...

Posted

Ce sai faci, la unii e greu cu cititu, la altii cu ganditu.

dc ceea ce ai zis tu acum nu are legatura:

1) in citatul pus de gaby, scrie " or using unauthorized hardware peripheral devices" Ultima oara cand am verificat, placa de baza nu era 'peripheral device' fiind destul de critica.

2) ceea ce ai evidentiat tu cu galben (tot in legatura cu placa de baza) e altceva. Odata activata o licenta, ea e legata de acel hardware. Astfel, poti reinstala windowsul pe acel comp de o mie de ori, dar nu poti instala pe altul. Acest lucru se realizeaza luand o semnatura a unei componente (in acest caz placa de baza), care e trimisa la microsoft.

Nu prea vad ce intelegi tu prin 'microsoft controleaza hardware-ul'.. ca nu te lasa sa faci upgrade dupa ce ai instalat windowsul? Sau? 

Din cate vad, acel document e comun pentru toate produsele Microsoft, deci se poate sa nu se refere doar la Windows10, ci si la XBOX si altele.. Caz in care sunt extrem de neclari cu ce vor..

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Din cate vad, acel document e comun pentru toate produsele Microsoft, deci se poate sa nu se refere doar la Windows10, ci si la XBOX si altele.. Caz in care sunt extrem de neclari cu ce vor..

Din nou...exemplul care nu ti-a convenit,cu consola,se incadreaza...

In loc sa jignesti lumea,ai putea sa te calmezi putin si sa te gandesti la ce a insemnat pirateria pe XBOX 360...modare interna (ex1) si jocuri piratate pe USB-URI (ex2)

Ei,acum ataca pe fata,odata nu mai mere sa schimbi tu orice prin PC ca trebuie alta licenta...A doua oara,aparent,detecteaza pirateria ca in cazul jocurilor pe 360...

Edited by Terror
Posted

Cu jignirile hai plimba ursu, ca suntem in aceasi oala. 

odata nu mai mere sa schimbi tu orice prin PC ca treuie alta licenta

iara ai inteles ce vrei tu.. asta cu licenta legata de hardware e peste tot.. Nici la windows 7 nu puteai cumpara o licenta de windows (pentru 1 comp) si sa o instalezi pe al 2lea..dadea eroare din exact acelasi motiv. Si invata cuvintele.. periferice! Mama lor de periferice, ca astea nus (cel putin majoritatea) in comp. Deaia le zice periferice...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Iara nu citesti...

Doar nu o sami moara licenta ca miam luat alta unitate optica.

App, iara nu se mai lipesc posturile? :(

Am zis motherboard....frate,nu optic drive...

ai putea sa te calmezi putin si sa te gandesti la ce a insemnat pirateria pe XBOX 360...modare interna (ex1) si jocuri piratate pe USB-URI (ex2)

La tine Flash drive-ul nu e periferic,mamica?

Cu jignirile hai plimba ursu, ca suntem in aceasi oala. 

Nici la windows 7 nu puteai cumpara o licenta de windows (pentru 1 comp) si sa o instalezi pe al 2lea..dadea eroare din exact acelasi motiv.

Si tot de motherboard era legata eroarea?

Posted (edited)

ok. e ultima oara (ultimul post) cand o zic(scriu). Placa de baza nu e un periferic.

Citeste citatu de gaby. Dupaia repeta 'placa de baza nu e un periferic'. 

Dupaia uitate peste poza aia pusa de tine mai sus. Si ia zi, carei legatura intre periferice si placa de baza? Legatura e ca placa de baza nu e periferic.  

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Unde am zis eu de periferice,omule?

Ce treaba am eu cu OP-ul?

Daca te incapatanezi sa nu pricepi ca MS aplica pe PC ce facea pe XBOX,bine,dar nu mai ametii postarile pe aici...

E posibil ca ceea ce discutam noi sa fie legat strict de produse certificate Microsoft (ex:USB-uri) care SUNT PERIFERICE,ca nu vin built-in...

Vorbeam si...,ma rog,ti-am explicat ce-i ala unauthorized HW,la caz general,cu ceva ultra evident... (mobo)

Tu o tii p'ata si parca vorbim chineza...

Posted

Pentru moment acest EULA se aplica doar programelor si jocurilor distribuite de Microsoft prin Windows Store sau format Retail, precum viitorul Gears of War: Ultimate Edition. Cat despre perifericele neautorizate, momentan nu sunt indicate informatii suplimentare.

• Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Trebuia sa vina odata timpul sa puna anti-piraterie .

De acum totul trebuie sa fie licentiat, sa aibe si ei niste bani in buzunare , pei ce facem ...

Posted

Tare gluma.....eu am citit ca nu doar jocuri, ci si alte aplicatii daca sistemul constata ca s-au modificat niste fisiere.

Pana acum s-au activat zeci, poate sute de mii de copii de Windows 10 cu anumite chei leak " scapate " de la MSDN / MSVLC.

Mai mult de atat, Windows-ul asta nu e in stare sa recunoasca emulatoarele false de OEM, astfel ca toti cei care le-au folosit au facut upgrade la Windows 10 Genuine gratuit.

Astept in primul rand sa vad daca M$ e in stare sa dezactiveze propriul os piratat in cazul in care au mijloace sa detecteze asta.......e posibil sa le aiba, dar nu par prea interesati sa le puna in practica.........

• Upvote 1
Posted

Mi se pare un pic stupid.Nu din cauza faptului ca nu mai poti folosi produse piratate, banuiesc ca se gasesc destui sa scoata patchuri pentru asa ceva.

Dar pentru simplul fapt ca se trezeste o data sa-ti faca probleme, nu-ti accepta licenta din n motive, poate te pune intr-o grupa de "dubiosi" si de fiecare data cand cumperi ceva esti verificat de n ori.Iar dupa una e sa pierzi accesul la un joc de 10 euro si alta e sa pierzi accesul la un program de 600 de euro.

Citeam pe forumurile de la unity 3d, dupa upgrade la win 10 trebuie sa-ti reactivezi licenta si vei primi un nou key.

Posted

Eu cred ca Microsoft o sa abandoneze aceasta idee, deoarece o sa piarda o mare parte din utilizatorii noului sistem. Totusi, o sa se gaseasca vrun cracker destept sa faca bypass la aceasta metoda, daca o sa fie aplicata.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.