Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare PCT. Deci am vazut ca mi s-a inchis topicul (am citit regulamentul), si va zic mai detaliat ce sa intamplat. S-a intamplat un lucru ciudat cu forumul meu, nu apar imaginile de la forum, in unele locuri nu scrie niciun text etc. Vreau sa va intreb daca ma puteti ajuta, poate sa le zic la cei de la firma de hosting sa-mi stearga tot de pe host (backup) si sa instalez din nou poate merge. Am instalat forumul de vreo 2-3 ori si nu merge (dar memoria de la host tot se umple). Tin sa va spun ca am intampinat aceasta problema, atunci cand am instalat IPS 4.0 si cand am intrat in meniu era totul in regula, si peste cateva minute s-a facut aceasta problema. Acuma am revenit la IPS 3.4 si apare problema asta. M-am uitat la memoria de la host si era cu 5 MB peste limita hostului, poate e de la asta (nustiu, nu ma pricep). Deci, cred ca ma veti putea ajuta. Detalii in poze:

Edited by Ft..

• 6 months later...
Posted
On 8/18/2015 at 10:43 PM, Courage said:

Setarile pachetelor de limba > Recache ?

Nu, hostul era peste limita, 102/100 MB.

• gaby changed the title to Nu imi apar toate imaginile de la forum

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.