Jump to content

Cum cumpar de pe Steam daca nu am card?

gaby

Recommended Posts

Fie pentru a putea activa Steam market-ul, fie pur si simplu pentru ca vreti sa cumparati un joc, DLC sau set/obiect pentru jocul preferat (Dota 2, CS:GO, etc.) aveti nevoie de fonduri in Steam Wallet (portofelul Steam).

Momentan, Valve nu accepta decat doua modalitati prin care puteti introduce bani in portofelul virtual al contului de Steam: transfer bancar sau PayPal.

Daca sunteti minori sau nu detineti un card bancar si va doriti mult sa achizitionati ceva de pe Steam, aveti 2 posibilitati:

1. Vorbiti cu parintii care cel mai probabil detin un card bancar.
2. Cumparati fonduri Steam Wallet prin SMS/depunere bancara via https://shop.computergames.ro/steam-wallet/steam/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Corect, vad ca au mai adaugat metode de plata de la ultima mea verificare. Merci de avertizare.

Care e comisionul PaySafeCard? Am inteles ca poti cumpara 25, 50, 100 sau 300 de lei. Cat primesti efectiv pentru 50 de lei de exemplu?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Corect, vad ca au mai adaugat metode de plata de la ultima mea verificare. Merci de avertizare.

Care e comisionul PaySafeCard? Am inteles ca poti cumpara 25, 50, 100 sau 300 de lei. Cat primesti efectiv pentru 50 de lei de exemplu?

50 de lei :)) cel puțin așa sunt prețurile la tonomatele alea din Penny. Acum depinde și de unde cumperi că sunt și vânzători autorizați.

Exista tonomate Qiwi si Zebra , acolo platesti 25 pentru 25 , 50 pentru 50 , 100 pentru 100 si 300 pentru 300 , iar in steam iti este adaugata valoarea in euro , cu un mic comision. Insa mai noi la aparatele Qiwi ( nu stiu si de altele ) . Cand te pune sa selectezi,ce plati vrei sa face,te alsa sa selectezi steam , bagi username-ul  , banii , oricati , si tii adauga direct pe cont,in euro . Eu am bagat odata si un leu , si a luat-o.

daina mucles daina deles