iGG Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Buna ziua PCT, am si eu urmatoarea problema. La fiecare tema pe care o pun pe forum, imi apare un cod de tipul " UA-65372378-1 " in partea stanga a header-ului, si nu stiu cum sa o scot. Pentru a vea de ce este vorba, verificati aici. Repet, stanga sus, in header. www.kooger.ro/forum ( cand administratorii site-ului vor vedea acest link, doresc sa il cenzureze, pentru a nu se considera reclama.Multumesc.
+Fabi Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Buna ziua PCT, am si eu urmatoarea problema. La fiecare tema pe care o pun pe forum, imi apare un cod de tipul " UA-65372378-1 " in partea stanga a header-ului, si nu stiu cum sa o scot. Pentru a vea de ce este vorba, verificati aici. Repet, stanga sus, in header. www.kooger.ro/forum ( cand administratorii site-ului vor vedea acest link, doresc sa il cenzureze, pentru a nu se considera reclama.Multumesc.La categoria de support, linkurile nu se consideră reclamă. Intră în boardIndexTemplate, apeşi Ctrl+F şi scrii codul de acolo. dacă nu e nici acolo fă acelaşi lucru în globalTemplate. Dacă nici acolo nu e, verifică defaultHeader...
iGG Posted August 19, 2015 Author Report Posted August 19, 2015 La categoria de support, linkurile nu se consideră reclamă. Intră în boardIndexTemplate, apeşi Ctrl+F şi scrii codul de acolo. dacă nu e nici acolo fă acelaşi lucru în globalTemplate. Dacă nici acolo nu e, verifică defaultHeader...Am incercat exact cum ai zis, dar nu am gasit nici o rezolvare.
+Fabi Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Am incercat exact cum ai zis, dar nu am gasit nici o rezolvare.Îmi poti da o adresă de YM? sau skype?
iGG Posted August 19, 2015 Author Report Posted August 19, 2015 Neavand skype, iti dau adresa de Y!M = g_daniil@Yahoo.com
Moderators gadeas Posted August 19, 2015 Moderators Report Posted August 19, 2015 Codu acela este de la Google Analytics, posibil sa ai pus prin Ad Code Integration un cod de la ei. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
iGG Posted August 19, 2015 Author Report Posted August 19, 2015 Codu acela este de la Google Analytics, posibil sa ai pus prin Ad Code Integration un cod de la ei.M-am uitat in Ad Code Integration, nu am gasit nimic.
+SnowHD Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Du-te in settings -> Search Engine Optimization si jos ai google analytics. Acolo trebuie bagat tot codul, nu doar bucata aia. Sigur o ai acolo ! 1 Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Quentin Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Încearcă să cauți și în „globalTemplate” acel cod. Se prea poate să fie și acolo.
iGG Posted August 20, 2015 Author Report Posted August 20, 2015 Du-te in settings -> Search Engine Optimization si jos ai google analytics. Acolo trebuie bagat tot codul, nu doar bucata aia. Sigur o ai acolo !Mersi mult, am rezolvat !Încearcă să cauți și în „globalTemplate” acel cod. Se prea poate să fie și acolo.Am cautat, nu mergea. Puteti da lock !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now