Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua PCT, am si eu urmatoarea problema.

La fiecare tema pe care o pun pe forum, imi apare un cod de tipul " UA-65372378-1  " in partea stanga a header-ului, si nu stiu cum sa o scot. Pentru a vea de ce este vorba, verificati aici. Repet, stanga sus, in header.

www.kooger.ro/forum ( cand administratorii site-ului vor vedea acest link, doresc sa il cenzureze, pentru a nu se considera reclama.

Multumesc.

Posted

Buna ziua PCT, am si eu urmatoarea problema.

La fiecare tema pe care o pun pe forum, imi apare un cod de tipul " UA-65372378-1  " in partea stanga a header-ului, si nu stiu cum sa o scot. Pentru a vea de ce este vorba, verificati aici. Repet, stanga sus, in header.

www.kooger.ro/forum ( cand administratorii site-ului vor vedea acest link, doresc sa il cenzureze, pentru a nu se considera reclama.

Multumesc.

La categoria de support, linkurile nu se consideră reclamă.

Intră în boardIndexTemplate, apeşi Ctrl+F şi scrii codul de acolo. dacă nu e nici acolo fă acelaşi lucru în globalTemplate. Dacă nici acolo nu e, verifică defaultHeader...

Posted

La categoria de support, linkurile nu se consideră reclamă.

Intră în boardIndexTemplate, apeşi Ctrl+F şi scrii codul de acolo. dacă nu e nici acolo fă acelaşi lucru în globalTemplate. Dacă nici acolo nu e, verifică defaultHeader...

Am incercat exact cum ai zis, dar nu am gasit nici o rezolvare.

• Moderators
Posted

Codu acela este de la Google Analytics, posibil sa ai pus prin Ad Code Integration un cod de la ei.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Codu acela este de la Google Analytics, posibil sa ai pus prin Ad Code Integration un cod de la ei.

M-am uitat in Ad Code Integration, nu am gasit nimic.

Posted

Du-te in settings -> Search Engine Optimization si jos ai google analytics. Acolo trebuie bagat tot codul, nu doar bucata aia. Sigur o ai acolo !

• Upvote 1

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Du-te in settings -> Search Engine Optimization si jos ai google analytics. Acolo trebuie bagat tot codul, nu doar bucata aia. Sigur o ai acolo !

Mersi mult, am rezolvat !

Încearcă să cauți și în „globalTemplate” acel cod. Se prea poate să fie și acolo.

Am cautat, nu mergea.

Puteti da lock !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.