Jump to content

Caut forum sau partener pentru deschidere forum

Lucian50

Recommended Posts

Caut un forum de Gaming unde să vin ca fondator sau pe cineva cu care să fac un forum de Gaming. Sunt expert în ipb, avansat în wordpress cât și în WhmCs pot ajuta cu servere ( samp x3: CeHost, TrueHost, ultra-h ) Metin2 AWS, clanuri pe Clash Of Clans, și multe altele. Prefer un forum abea deschis.

Cine dorește, mă poate contacta la adresele de contact de mai jos:

lucy.lucian12 - Skype și Y!M. Y!M în format complet: lucy.lucian12@yahoo.ro

EDIT: Vin și cu concursuri: WebHost de la iFastNet și VPS-uri.

Edited by Lucian50

• gaby changed the title to Caut forum sau partener pentru deschidere forum

Căți ani ai ?

Cum să vii ca fondator atâta timp cât tu nu l-ai fondat ?

Mai bine șterge articolul înainte să vadă și alții prostiile astea :))

Eu îți sugerez să îți faci forumul tău dacă tot vrei și doar dacă crezi că poți aduce ceva nou. Îți dau un sfat, lasă IPB la o parte că nimeni nu dă ~200$ pe licența unui forum de 5 persoane, mai bine uite-te la phpbb/mybb pentu început.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Căți ani ai ?

Cum să vii ca fondator atâta timp cât tu nu l-ai fondat ?

Mai bine șterge articolul înainte să vadă și alții prostiile astea :))

Eu îți sugerez să îți faci forumul tău dacă tot vrei și doar dacă crezi că poți aduce ceva nou. Îți dau un sfat, lasă IPB la o parte că nimeni nu dă ~200$ pe licența unui forum de 5 persoane, mai bine uite-te la phpbb/mybb pentu început.

De ce am spus fondator? Pt că majoritatea comunităților, au gradul fondator, nu web master sau altceva. Și.. phpbb / mybb nu mă int. phpbb e ceva - ceva. Dar, tot IP.Board e mai bun. Și, dc să cumperi licență? www.csrullz.com a primit mii, milioane de raporturi și.. a rămas în picioare. Dar acum a fost vândut domeniul. + Cum să-l șterg mă "articolul" ăsta ? =))

Aa da. Nu am terminat cu gradul Fondator. Dacă nu știi, taci. Nu mai posta aiurea. Eu vroiam o reinstalare a forumului. Am eu backup cu categorii tot..

Prefer un forum abea deschis.

Așa că.. nu mai comenta degeaba. Citește de 10 ori, gândește de 15 ori, apoi spune ce-ai de spus.

Edited by Lucian50

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.