Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare!Am o nelamurire despre licenta IPB.Daca cumpar o licenta IPB de la un tip care nu o mai foloseste, acesta o poate recupera daca el a cumparat-o? Dupa ce schimb mailul si parola se mai poate face ceva?Eu am inteles ca nu o mai poate recupera, dar vreau sa ma asigur daca merita.
Daca se poate recupera contul cu licenta ipb, cum o poate face?

Posted

Din moment ce el iti vinde licenta asta inseamna ca el iti vinde contul de pe invisionpower.com pe care este cumparata licenta respectiva. Asa ca sa nu poata recupera, nu accepta doar licenta in sine, daca iti vinde contul si tu schimbi adresa email & parola contului nu mai are cum sa o recupereze.

Daca ti-o vinde cu un pret sub 50€ posibil sa fie teapa deci ai grija. Cel mai bine iti pui niste banuti deoparte si iti iei tu licenta.

• Moderators
Posted

Licentele se vand pe domeniu si cu un timp limitat la acces de update-uri la noi versiuni de IPB. Daca omu are licenta expirata pe versiunea IPB 3.3, atunci pe 3.4.X nu-ti va merge deloc licenta si pe langa asta, va trebui sa ai domeniu pe care e cumparata, nu merge pe orice domeniu. Schimbarea de domeniu costa 15$ si parca sa ai licenta activa la update-uri, in functie de packetu care are licenta, poate mai adaugi vro 25$, un total de 40$ + cat dai pe licenta.

Mai pe scurt, daca licenta nu e activa si nu-ti plateste el schimbarea de domeniu, nu merita riscu ( Mai ales daca nu-l cunosti personal de mult timp, vorbiind de ani, nu zile ). Licenta pe site-ul oficial costa doar 175$, in curand va urca pretu, deci daca chiar te intereseaza o licenta, poate ca acum inainte sa ridice ce-i de la IPS pretu oficial ar fi cazu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Tocmai de asta ca acum costa mult pe ipb nu cumpar de la ei.Nu il cunosc pe tip, e un baiat de pe un forum si avea o comunitate de gaming, deci are domeniu activ pe ea si e din septembrie sau noiembrie 2012 cumpara.Stiu ca trebuie updatata licenta, e 25$ parca zicea si el.Dar de schimbarea de domeniu nu stiam nimic ca trebuie platita o taxa...

Licenta e foarte ieftina, undeva la 50 sau sub 50 de euro, o dadea mai scump dar spune ca mai lasa din pret.Acum is ramas pe ganduri si mai tare ce sa fac, daca sa o iau sau nu pentru ca 200$ nu dau pe licenta lor sa fie ei sanatosi :) Mai bine folosesc nulled/retail, dar ma gandeam sa folosesc si eu varianta licentiata.

Pentru un update de 25$ as plati odata la 6 luni sa am ultima versiune, dar de licenta nu stiam nimic.Dupa ce cumpar contul si schimb mailul, parola el nu poate da un ticket celor de la ipb sa le zica ca i-a fost furat contul sau ceva de genul si sa si-il ia inapoi cum e la steam daca are chitanta si mailul de pe care si-a facut contul?

Edited by smiley2
  • Moderators
Posted

Pentru detalii despre schimbarea de domeniu:

https://www.invisionpower.com/support/guides/_/ips-client-services-and-faq/changing-your-licensed-url-r249

Trebuie sa stearga si el forumu lui + sa nu mai foloseasca licenta ( care o poate avea scrisa intr-un notepad ), nu stiu exact ce se intampla cand se detecteaza aceasi licenta pe doua domenii diferite.

Despre treaba sa ceara inapoi contu sau sa zica ca i-a fost furat contu, asta poate Gaby stie mai bine cum sta treaba.

Dar dupa cum vad eu treburile si mai ales:

"You must remove your existing installation before performing the reset. It is against the terms of the license to have more than one installation at a time."

Nu arata bine, licenta aia nu stiu daca se schimba cand ceri schimbarea de domeniu.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gaby changed the title to Merita sa cumpar licenta IPB?
Posted

Daca reinnoiesti licenta tind sa cred ca va merge sa schimbi domeniul, conform spuselor de aici:

You are permitted to perform this once during the first 30 days after purchase, and then once per 6 months thereafter. Additional requests will require payment of a $15 fee.

Totusi, daca te decizi sa faci aceasta achizitie, ai mare grija sa nu iei teapa de la respectivul. Fa in asa fel incat sa fi si tu safe.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca reinnoiesti licenta tind sa cred ca va merge sa schimbi domeniul, conform spuselor de aici:

Totusi, daca te decizi sa faci aceasta achizitie, ai mare grija sa nu iei teapa de la respectivul. Fa in asa fel incat sa fi si tu safe.

Ar trebui sa am grija atunci cand cumpar si primesc licenta, sau dupa ce schimb mailul si parola mai poate sa imi faca ceva?

Posted

Cam asta m-ar costa.Cat ar vrea baiatul pe licenta IPB, apoi sa reinnoiesc licenta la ultima versiune si sa schimb domeniul din cont m-ar costa + 25$?Sau ar fi si alte costuri?

• 2 months later...
Posted (edited)

Inca o intrebare, scuzati dublu post dar acela a fost din septembrie.

Spuneti-mi va rog, pentru ca inca nu am cumparat inca licenta ipb ce sa fac daca respectivul a dat resetare la domeniu?Cand primesc licenta nu voi putea folosit licenta pe domeniul meu pana nu platesc 15$?Omul a fost serios si a zis ca sterge tot de pe forumul lui, reseteaza domeniul sa il pot folosi pe al meu si sa nu ne complicam prea mult.Dar a vazut ca nu se poate pune alt domeniu pana nu plateste 15$ pentru reinnoire.Explicati-mi va rog cum sta treaba cu reinnoirea domeniului apoi cum e cu 25$ la primirea suportului?Nu e tot una daca as plati 25$ pentru suportul ipb si reinnoirea domeniului sau acei 25$ is doar pentru suport fara reinnoire?

Edited by smiley2
  • Moderators
Posted

Poti lua IPB Nulled !! are deja licenta si mie mi si pare destul de bun!!

What the f**k did I just read here?

IPB nulled nu are nici-o licenta. Doar are stearsa verificarea de licenta care se face pe partea lu oamenii de la IPB.

Ti se pare destul de bun, dar nu ai de unde sa sti ce cod au ascuns oamenii care au umblat prin cod sa faca varianta nulled. Pot avea ascuns sa trimita toate datele tale spre un site dea lor sau cine stie ce au mai facut pe acolo... Deci e clar ca nu e recomandat un nulled.

PS: mai incet cu post-huntu la topicuri vechi.

Posted

Ti se pare destul de bun, dar nu ai de unde sa sti ce cod au ascuns oamenii care au umblat prin cod sa faca varianta nulled. Pot avea ascuns sa trimita toate datele tale spre un site dea lor sau cine stie ce au mai facut pe acolo... Deci e clar ca nu e recomandat un nulled.

Trecand peste faptul ca e furt... un produs furat (care e clar ca e furat), pe care iti treci mandru numele, il pui undeva public, si speri sa il vada cat mai multa lume.. hmmm

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Inca o intrebare, scuzati dublu post dar acela a fost din septembrie.

Spuneti-mi va rog, pentru ca inca nu am cumparat inca licenta ipb ce sa fac daca respectivul a dat resetare la domeniu?Cand primesc licenta nu voi putea folosit licenta pe domeniul meu pana nu platesc 15$?Omul a fost serios si a zis ca sterge tot de pe forumul lui, reseteaza domeniul sa il pot folosi pe al meu si sa nu ne complicam prea mult.Dar a vazut ca nu se poate pune alt domeniu pana nu plateste 15$ pentru reinnoire.Explicati-mi va rog cum sta treaba cu reinnoirea domeniului apoi cum e cu 25$ la primirea suportului?Nu e tot una daca as plati 25$ pentru suportul ipb si reinnoirea domeniului sau acei 25$ is doar pentru suport fara reinnoire?

Hmm, întrebări de genul le poţi posta aici, https://community.invisionpower.com/forum/305-pre-sales-questions/ , unde primeşti răspunsuri certe :) .

Posted

Daca licenta este inca activa, vei beneficia de suport pana la expirarea perioadei doar platind 15$. Daca licenta nu este activa si vrei sa poti descarca ultima versiune a scriptului si sa beneficiezi de suport, va trebui sa platesti si cei 25$ pentru 6 luni.

Ilegal nu e, dar din cate stiu oficialii IPS nu recomanda astfel de practici.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted (edited)

Nu inteleg, nu am avut vreodata licenta sau acces la vreo licenta IPB.Deci...daca licenta este activa de ce mai trebuie platit 15$?Cand spui licenta nu este activa, sper ca nu te referi ca licenta expira sau ceva de genul?

Inca ceva, daca cumpar de la acea persoana si lui ii zice ca pentru change url trebuie platit 15 dolari ca sa pot schimba licenta pe domeniul meu.Ce sa inteleg?

Daca dau 25$ nu beneficiez automat de suport si de schimbarea domeniului de acolo?

Asta ii arata cand sa schimbe domeniul, ce sa inteleg?E separat plata asta de cei 25$ sau intra asta in suport?

6BYBqBc.png

Edited by smiley2
Posted

Am folosit licenta activa si licenta inactiva in urmatorul sens:

Licenta activa = beneficiezi de ultima versiune de IPS disponibila si suport;
Licenta inactiva = nu beneficiezi de ultima versiune de IPS si suport, ramai cu ce ai;

Conform spuselor de aici: https://www.invisionpower.com/support/guides/_/ips-client-services-and-faq/changing-your-licensed-url-r249, se pare ca dupa ce platesti cei 25$ beneficiezi si de URL Reset in prima luna de la achizitionare:

You are permitted to perform this once during the first 30 days after purchase, and then once per 6 months thereafter. Additional requests will require payment of a $15 fee.

• Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted (edited)

Se poate plati sa am suportul pe mai mult de 6 luni?Observ in link-ul dat de tine ca in acea poza expira in 2052 licenta activa.Sau doar pe 6 luni de mai multe ori?

Iar daca acum am 3.4.8 ultima versiune in cont, la cei 25$ primesc si update la versiunea 4.0.x?

Edited by smiley2
  • Moderators
Posted

Da, daca ai orice versiune pe cont si renoiesti cu 25$ vei primi si acces la 4.0.X

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.