Jump to content

Recommended Posts

Posted

avusesem azi o discutie cu x despre cate tutoriale despre programare exista pe internet. bine asta nu e o noutate. ci faptul ca sunt prea multe eronate sau divers structurate ca si pedagogie. am incercat sa extrag esentialul dintre cele mai apreciate pana acuma (gratuite):

1. w3schools

2. thenewboston

3. lynda

4. khanacademy

5. codecademy

si voiam sa vad si opiniile voastre despre ele. un clasament, pareri subiective.

ideea e ca la fiecare am gasit diverse metode de abordare a limbajelor uzuale de web development: html, css, javascript si php. in special la javascript. la thenewboston pt. afisaj folosea des "document.write", la w3schools "document.getElementById('')... etc. Sau la codecademy "console.log();"

• gaby changed the title to Opinii despre platformele educationale online - IT

• Moderators
Posted

Alea cu document.write, document.getElementById si console.log, fiecare are un rol foarte diferit, totu depinde ce vrei sa faci.

Eu unu sfatuiesc acest site pentru mici challangeuri (unele chiar foarte grele, altele mai simple, trebuie cunostinte de baza in domeniu care alegi ca challange), unde chiar poti invata destule: http://www.codewars.com/

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.