Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor am si eu o cerere pentru voi ce platforma pot folosi pentru a``mi distribui scripturile create de mine. ( Mai precis creez niste pluginuri,scripturi,widgeturi pentru o platforma de forum si vreau sa fac un site unde sa le distribui sa fac o pagina de download,noutati,actualizari,versiuni,comentari si tot asa) Nu vreau un simplu template vreau ceva gen cu panel admin sa adaug in sectiunea de anunturi un mesaj direct din panel fara editare template... Si vreau ca acesta plaforma sa aibe multe teme pe net sa se poata personaliza usor. Sper ca ati inteles ce doresc eu. Fara wordpress sau altele de gen blog

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• Moderators
Posted

Daca nu e wordpress, e Joomla. Si daca nu e niciuna din alea doua, ori faci ceva propiu in PHP de la 0 sau cu un framework de PHP care sa te ajute putin.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gaby changed the title to Platforma pentru distribuire scripturi?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.