Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Atunci vorbeste cu firma hosting la care incerci. Daca ei zic ca nu e nimic de la ei si nu ai nimic pe hosting, atunci va trebuie sa ceri o re-scanare (crawl) de la Google.

https://support.google.com/webmasters/answer/168328?hl=en

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Nu este nici firma de host de vina , nici Google.
 Am pățit-o! șterge tot de pe webhost , bagă-ți windows-ul din nou . și magie, merge!!

Windowsu? Poti sa detaliezi de unde ai scos informatia asta ca trebuie "bagat" windows-ul din nou? Daca nu ai un fel de cache de la browser sau un anti-virus care sa faca un fel de cache, nu vad de ce ai reinstala windows-ul.

Daca tot e sa spunem chestii random.. Cumpara serverele de la NASA si punele la tine in casa, sigur va merge.

Si sa nu uitam ce a spus in altreilea post:

nu e urcat nimic pe el + am pus alt webhost

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Tot timpul ești așa gadeas?.. mă mir de cum ești ambasador.. :) . Eu am spus cum am făcut eu să meargă..

Is asa doar cand cineva spune chestii ce nu au sens, sau care nu da detalii despre care e problema la Windows incat sa trebuiasca sa instaleze iaras Windows-ul, nu e vorba de un keylogger sau trojan incat sa nu-l poti scoate, e un simplu domeniu, nu are legatura cu Windowsu.

Browseru pe alta parte, are un cache si un istorial de site-uri vizitate si ce mai salveaza el pe ascuns, dar si alea se pot curata si vedea daca se rezolva, daca nu, se poate incerca cu alt browser.

Pe langa asta, ultimele caz-uri care au mai fost de genu aici pe forum, nu au avut nici-o treaba cu windowsu, peste 50% din caz-uri au fost din cauza la firma hosting pentru ca aveau fisiere corupte alte persoane pe aceasi dedicat si Google instant i-a marcat pe toti ca vulnerabili.

Si pentru a scapa, robot-ul de la Google trebuie sa treaca din nou pe la site-ul tau. Link-ul de sus e destul de clar explicat totu cum trebuie facut daca nu vrei sa astepti, si asta nu o zic eu, o spun chiar oamenii de la Google si alte sute de site-uri care detaliaza problema si cum sa se rezolve, nu credca am vazut un singur site care sa zica sa pui iaras Windows-ul.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.