Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Salut, in sfarsit am terminat si proiectul unui client, acum e timpul sa ma dedic altor chestii.

Si am decis sa cer niste pareri despre firma hosting VPSDime.com (daca exista cineva cu hosting acolo) pentru ca am nevoie de un VPS cu access complet, si prefer sa nu fie firma romaneasca pentru ca.. nu am incredere in majoritatea. Nu vreau pareri de pe Google ce le pot cauta si eu ( ce-a ce am facut deja ), vreau sa stiu daca cineva stie detalii mai "ascunse" decat review-urile in engleza care exista despre ei.

Ce ma intereseaza mai exact ar fi un VPS High Ram 7$ / lunar care contine:

• 4 CPU ( Nu specifica viteza, dar am inteles ca daca load-ul este peste 4Ghz timp de 1h automat ii da un restart la VPS, si daca sta peste 2Ghz timp 2h la fel )
  • 6Gb RAM
  • 30Gb SSD
  • 2TB limita de trafic
  • Conexiune de 10Gbit
  • Altele

PS: Nu ma intrebati pentru ce il voi folosi, stiu eu pentru ce il vreau si cum sa fac majoritatea lucrurilor din punctu de vedere a unui SysOp :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ce dorești să faci cu el ?

PS: Nu ma intrebati pentru ce il voi folosi, stiu eu pentru ce il vreau.

Chiar daca am zis aia, e clar ca la inceput nu voi folosi nici macar 100% din el, nici 10% probabil, si odata ce incep sa folosesc peste 50% din el, income-ul sigur e mai mare decat plata aia lunara.

Daca tot nu e clar, e pentru a lucra la proiecte ce am gandite, e clar ca nu voi spune tot, dar va tip web. Nici decum pentru servere sau redirect-uri :) Pe langa proiecte, chestii ascunse si practica pentru a lucra cu diverse tool-uri PHP ( chiar daca as pot face local, dar asa cu un VPS ma ajuta sa invat sa muncesc mult mai bine cu Git ).

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.