Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, în acest articol o să vă vorbesc despre LiveGame, şi anume despre seriozitatea lor.

La ei e sistemul, ''Primul venit, primul servit'', cine vine primul, primeşte grad, acolo munceşti şi după o săptămână, două, primeşti remove, în 5 minute eşti înlocuit,

Lucian, fondatorul, dacă primeşti administrator, o să te pună să faci boţi din acp că, dacă nu, îţi dă remove. Pentru ce  ? Pentru o sponsorizare, şi 85% membrii sunt boţi. abea dacă sunt 30 de membrii în total, membrii adevăraţi, restul sunt boţi. Cam asta face el în timpul liber, boţi. deci, dacă aveţi o nelămurire în legătură cu ei, contactaţi-mă.

Apropo, staff-ul peste 15 ani nu există la ei. sub 15 sunt toţi, deci... Vă aşteaptă livegame.ro cu braţele deschise.

Posted

primeşti remove, în 5 minute eşti înlocuit.

Nu vad care-i problema ta aici, si eu as fi facut la fel. De ce sa stau cu un loc liber in staff cand il poate ocupa altcineva? Am mai auzit si de la altii treaba asta, nu pot sa-mi dau seama de ce va simtiti atat de jigniti cand va gasesc inlocuitor, vroiati cumva ca locul ala sa ramana permanent liber ca vai doamne, era un loc ocupat de voi? Stati linistiti si scoateti-va fitele din cap. Forumurile sunt ca si un vehicul care se deplaseaza, deplasarea insemnand evoluarea lor. Daca ai facut pana la o roata, o inlocuiesti cu roata de rezerva si-ti continui drumul, nu conduci in 3 roti.

Pe langa asta, nu cred ca ti-a scos gradul ca tu munceai, pana la urma care o fi destul de tolomac sa scoata gradul cuiva care munceste? Sigur ai tu o vina pe acolo.

Sper ca data viitoare sa nu mai faci topic ca te simti tu jignit ca ti-ai pierdut un grad si ai fost inlocuit.

• gaby changed the title to Adevarata fata a comunitatii LiveGame.ro
Posted (edited)

Nu mai este așa acel sistem ( primul venit, primul servit ).

Despre Sancțiuni.. te-ai supărat că ai primit rmv pt că TU L-AI SANCȚIONAT AIUREA PE FlasH ( și mai spui de noi că sancționăm ). Sancțiunile sunt postate la Anunțuri și Informații - Sancțiuni.

Membri din ACP.. Nu ai dovezi că sunt făcuțin din ACP. Acei idejhuifbcekbrg ( Random name ) sunt de la I.P.S. ( Invision Power Services ) sau spammerii care fac reclamă, precum au făcut pe ruleplay și rgamers, într-o altă limbă. Și nu se dă remove pentru că administratori / co-administratorii nu fac membri din ACP =)) Acum am observat.. ăia din ACP nu sunt boți. BOȚI = Roboți = https://ro.wikipedia.org/wiki/Robot . Aceia din ACP nu ai cum să-i programezi să stea pe forum, să vadă topicuri ( doar în cazul în care intri pe contul lor ) Acești roboți cu nume random se uită la topicuri, la categorii , sub-categorii și au timp online 0 Zile, 0 Ore, 0 Min, 0 Secunde.

Ești doar geloș și te-ai ofticat pe comunitate. Nu ai nici o dovadă că se întâmplă așa ceva.

Dacă nu vei posta dovezi, Rog ștergerea acestui topic !

Edited by Lucian50
  • Upvote 1
Posted (edited)

nu am dovezi, am martori.

Martori.. Le dai doi lei și gata, apoi spun că ieri l-au văzut pe Thor. Martorii nu se pun. Dovezi: Screenshot-uri, Înregistrări audio / video.

Si eu am martori: Tot forumul .

Edited by Lucian50
  • Courage locked, unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.