Jump to content

Recommended Posts

Posted

Your current IP address does not match the one in our records

Cum fac sa scot porcaria asta?, nu pot sta decat 2-3 minute logat in ACP ca apoi mi se schimba IP si trebuie sa ma tot loghez dinou.

• Moderators
Posted

IP-ul nu ar trebui sa ti se schimbe la 2-3min. Doar daca ai ip dinamic si tot dai tu reset la retea sau daca pica reteaua.

Cat despre cum scoti aia, nu stiu daca poti, este vorba de securitate de la IPB.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

IP-ul nu ar trebui sa ti se schimbe la 2-3min. Doar daca ai ip dinamic si tot dai tu reset la retea sau daca pica reteaua.

Cat despre cum scoti aia, nu stiu daca poti, este vorba de securitate de la IPB.

Am ip dinamic si am verificat ip dupa log in si mi se tot schimba, inainte nu aveam problema asta.

Si am vazut multe topicuri pe google dar nu gasesc un fisier : admin.php sa modific acolo faza cu ip.

Posted (edited)

Daca se putea scoate acest topic era pe REZOLVAT .

E de 1 saptamana aici .. nu gasesti pe net .. nu vine nimeni = nu o poti scoate si gta.

Omule, informeaza-te si tu si ai sa vezi ca se poate scoate dar prin diferite metode.

Edited by BebeGFX
Nu mai trebuie, am bagat ip meu in cloudflare si nu mai am probleme.
  • 3 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.