Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu mă lua pe mine cu romanele tale copile , nu știi să faci nimic bun , recunoaște , doar știi și tu adevărul :)

Dox , eu nu inteleg de ce te-ai apucat tu sa critici .

Criticile tale vin dupa ce nu ai fost acceptat in staff cu grad care sa aibe acces la ACP , deci criticile tale sunt foarte fara rost .

De fiecare data cand te alaturi tu acelei comunitati trebuie sa o strici si sa o refaci in aceeasi platforma banala numita IPB. Sincer acum nu te-ai saturat sa le tot strici forumul ?

PS: Legat de comunitate, de cand a plecat Dreghy acum 3 ani parca ( bineinteles aveau vbulletin ) comunitatea a inceput sa scada cate putin pana a ajuns in stadiul in care le este permis unor copii sa faca ceea ce detinatorii nu sunt in stare..Pe langa faptul ca nu va mai ajunge niciodata cum era acum ceva anii, detinatorul s-a apucat si de tepe, deci va dati seama si singuri care este viitorul.. Era mult mai bine cand era pe vbulletin si cu vechii Administratori ( 2012-2013 )

Cat despre tine, nu cunosti situatia care a fost si care este , dar ca sa iti fac un rezumat : Eu am revenit la insistentele lui gigiano ( fondatorul principal ) , iar cu mine au venit si cei care ii vezi tu ( Andrey , MadFather , z E u si sLycK ) .

Poate pe tine te deranjeaza MadFather sau altcineva, dar asta nu inseamna ca nu isi face treaba. 

Ca sa faci o comunitate de la 0 in primul rand iti trebuie staff care sa se implice, iar pentru a face un staff stabil ai nevoie de persoane in care tu ai incredere si ele in tine , daca tu cu MadFather nu te-ai inteles si ti-ai batut joc de el, el la randul lui si-a batut joc de tine , asta nu inseamna ca el stie doar sa strice .

Tema plagiata , categorii plagiate , grade plagiate , IPB fara licenta... Raii era mult mai buna fara tine.

AI mai stat si pe alt forum in 2013-2014 . csrullz.ro pe care am fost eu . nu cel .com care era al meu si l-ai distrus total.

Tema plagiata  - Ok , arata tu tema noastra asa cum este pe alt forum ( dar sa fie indentica, atat timp cat tu spui ca este plagiata, ar trebui sa ai o dovada ca exista pe alt forum in formatul in care este la noi )

Categorii plagiate - Ok, orice comunitate  are asemenea categorii de baza .

Grade plagiate - Ok , la tine totul este plagiat .

IPB fara licienta - Dovedeste ca este fara licienta , sti tu ce nu stim noi ? 

Dox , nu mai stau sa intru in detalii, esti oricum 0 barat atat pentru mine cat si pentru altii .

Posted

Eu am forumul meu, nu am solicitat eu niciun grad pe forumul lui mad.

Uite ca pe forumul meu categoriile nu sunt plagiate :).

Chiar vreti sa va dovedesc ca nu aveti licenta?

Reborn.

Posted

Ma bucur ca s-a intors Andrey :))

Frumos design-ul .. Pacat ca a trebuit sa o luati de la 0 cu forumul.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Update .

Am deschis 4 servere de csgo si 1 de tf2 .

1 server csgo competitive ( public ) , 1 server csgo respawn classic, 2 servere de mix-uri si 1 server de teamfortress .

GO.RAII.RO - Competitive

DMGO.RAII.RO - Respawn

MIXGO1.RAII.RO - War

MIXGO2.RAII.RO - War 

TF2.RAII.RO - Team Fortress 2

In viitorul apropiat vrem sa deschidem mai multe servere de csgo si sa organizam si o cupa, oricum toate la timpul lor.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.