Jump to content

Problema AVG / Windows cannot acces the specified.

Recommended Posts

Salutare, aseara am descarcat si am instalag AVG antivirus, din cauza unor virusi, am dat scan, ia gasit, si mi-a cerut sa dau restart. Am dat. Cand l-am aprins, am vrut sa intru la antivirus si nu mergea, imi aparea eroarea de mai jos, pe Firefox tot la fel facea si imi aparea:

Windows cannot acces the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to acces the item.

Stiu, si sunt 100% sigur ca de la el e asta, nu numai la Firefox, la toate programele. Ca sa intru in programe trebuia sa intru cu Run As Administrator ca sa nu mai imi apara eroarea.

Am intrat in msconfig, nu mergea sa intru, am dat la cauta si l-am deschis cu Run As Administrator ca sa dezactivez sa nu se mai aprinda cu pc, am debifat alea de acolo, am intrat si la Services si am debifat si de acolo.

Am dat restart. Ciuci. Nu merge.

Apoi am incercat sa dezinstalez AVG si nu mergea nici in Add remove program sa intru. Asa ca am incercat cu CCleaner, nu a mers. A dat eroare.

Apoi am vrut sa sterg fisierele din Program Files. Nu merge. Am incercat sa le sterg cu IObitUnlock, si la asta imi da eroare.

Am incercat si cu celalalt Unlocker, cel cu iconita de bagheta de zana. :)) Nu merge sa-l instalez, nu ma lasa sa deschid nici un program, am incercat cu run as administrator si imi zice asa:

NSIS Error

Error launching installer.

Urmatoarele:

avgemcx.exe

avgnsx.exe

avgwdsvcx.exe

avgidsagent.exe

avgcsrvx.exe

avgrsx.exe

Toate fac parte din "User Name" "SYSTEM" si nu ma lasa sa le inchid.

Cel mai mult Mem Usage consuma

avgcsrvx.exe - 62,484 K

Macar un program cu care sa inchid procesele sau sa scap de fisierele de acolo, sau un tutorial cum sa rezolv.

Multumesc anticipat.

Windows-ul e facut muci cu varza. Pentru situatii ca cea prezentata de tine din punctul meu de vedere cea mai comoda si eficienta metoda este reinstalarea Windows-ului.

Daca nu te simti confortabil cu asta, poti incerca o restaurare de sistem (http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/what-is-system-restore), daca ai vreun restore point disponibil de cand se putea umbla omeneste pe PC.

Dupa ce folosesti system restore sau reinstalezi sistemul de operare, instaleaza Kaspersky Internet Security 2016 (http://www.kaspersky.ro/free-trials/) si efectueaza o scanare completa.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Problema AVG / Windows cannot acces the specified.

Well there's your problem :))

Nu poti pune ceva mai modern? Nu cred ca mai ai suport pt XP de la AVG.. probabil a sters prea multe chestii care erau infectate. Nu prea ai ce sai faci asa rapid.. Eventual bagi CD cu windows si dai repair in loc de install. Nush daca XP are varianta asta.. 

love is a verb
Love is a doing word

Degeaba schimbi Windows-ul daca virusii raman (nu pe C, ci pe celelalte partitii; in caz ca ai mai multe). De asemenea, degeaba schimbi Windows-ul daca imediat dupa te infectezi din nou.

Poti incerca sa carpesti problemele pe care le ai, dar la cum ai descris tu ca functioneaza, eu am inteles ca virusii + antivirusul au facut varza prin sistemul de operare si nu numai. Cel mai probabil virusii s-au prins de diferite executabile pe care antivirusul le-a sters, si de aici provin erorile prezentate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Am rezolvat :)

Tot cu acel program IObit, am incercat de 10 ori, a sters jumate, am dat restart la pc si le-am sters si pe celelalte. SI da, din cauza la antivirus nu ma lasa sa intru in programe.

Acum am alta problema.

De fiecare daca cand deschid un program .exe se deschide CMD si scrie acolo windows/svchost.com ( Ceva de genu ) dupa se inchide.

La unele programe imi apae si CMD cu svchost.com dar si 16 bit MSDOS System. ( Doar la unele)

p.s: Am dat si o scanare cu anti virusul pe care mi lai lasat gaby

Am cautat pe internet si am gasit care e o cauza.. Aseara am schimbat bara de jos in cea Normala in cea clasica. SI acum numai pot intra in Propietati. Nici regedit, nici cmd nu merge, nici in run.

Daca imi puteti zice o cale cum sa schimb bara de jos in cea normala, poate nu o mai face, am incercat si din Control Panel dar tot la fel, nu merge sa intru sa schimb.

Tot la fel imi apare CMD cu svchost.com