Jump to content

Franta este in stare de soc! Val de atentate!?!


AirON

Recommended Posts

Două explozii au avut loc, vineri seară, în zona Stade de France, iar preşedintele François Hollande, care asista la meciul amical dintre reprezentativele Franţei şi Germaniei, a fost evacuat de serviciile de securitate. În paralel, au fost semnalate cel puţin trei incidente armate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan.

 

Cel puţin 120 de morţi, printre ostaticii din sala de concerte

 

Persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici, vineri seara, într-o sală de concerte din Paris, afirmă surse din cadrul Poliţiei franceze, citate de AFP. Potrivit presei franceze, aproximativ 120 de persoane au fost ucise.

 

Atacul a avut loc în sala de concerte Bataclan, unde era un spectacol al grupului hard rock Eagles of Death Metal, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor martori, s-a auzit o explozie foarte puternică în timpul concertului şi zeci de focuri de armă.

 

Un nou atac cu arme automate a fost semnalat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în cartierul Halles din Paris, relatează postul Europe 1.

Parchetul General din Franța: Au fost opt teroriști. Șapte s-au sinucis, unul a fost împușcat

 

Atentatele multiple comise la Paris, soldate cu aproximativ 140 de morţi, poartă mărcile reţelelor teroriste Stat Islamic şi Al-Qaida, care au ameninţat în mai multe rânduri Occidentul, în principal Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa, cu atacuri.

 

Este foarte probabil ca atentatele să fi fost comise de islamişti, posibil chiar europeni, antrenaţi în tabere teroriste din Siria sau Irak.

 

Franţa participă la coaliţia internaţională coordonată de Statele Unite care efectuează raiduri aeriene în Siria şi Irak împotriva reţelei teroriste Stat Islamic. Administraţia de la Paris a anunţat recent că va trimite portavionul Charles de Gaulle în Golful Persic pentru intensificarea operaţiunilor antiteroriste.

 

Grupul terorist Stat Islamic a ameninţat Franţa de mai multe ori cu atentate, explicând că are mii de simpatizanţi în Europa care pot trece la atac.

 

Hollande: Franța va duce o luptă nemiloasă împotriva terorismului

 

Franța va duce o luptă nemiloasă împotriva terorismului, a declarat sâmbătă noaptea președintele francez François Hollande, după atentatele de la Paris, transmite AFP.

 

"Am vrut să fim aici, printre cei care au văzut aceste situații atroce, pentru a spune că vom duce o luptă nemiloasă" împotriva terorismului, a afirmat șeful statului francez, care s-a deplasat la sala de spectacole Bataclan, unde au fost luați zeci de ostatici în timpul unui concert și unde atacatorii au făcut un carnagiu.

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Franta este in stare de soc! Val de atentate!?!

Si totusi, cine sunt teroristii? Cei care invadeaza anumite tari pentru a le lua resursele de petrol sau cei care incearca cumva sa-i faca se se opreasca? Din pacate sunt sacrificati oameni nevionati.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Si totusi, cine sunt teroristii? Cei care invadeaza anumite tari pentru a le lua resursele de petrol sau cei care incearca cumva sa-i faca se se opreasca? Din pacate sunt sacrificati oameni nevionati.

Asta e cu adevarat o intrebare buna . Cine sunt teroristii ?! Unii zic ca ISIS este o organizatie finantata de SUA , eu sincer nu stiu ce sa cred ..

76561198066268246.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Asta e cu adevarat o intrebare buna . Cine sunt teroristii ?! Unii zic ca ISIS este o organizatie finantata de SUA , eu sincer nu stiu ce sa cred ..

Probabil teorii ale conspiraţiei, alimentate de multe ori de trolii ruşi. Oricum, puţini ştiu adevărul.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Se intamplam lucruri rele cu sau fara imigranti.Ei au fost niste pioni bine plasati pe care i-au observat prea tarziu.

Daca ar exista o modalitate sa ajutam Franta, sa poate trece de acest episod mai usor.....

 

 

 

Am gasit, iti pui o imagine cu steagul frantei la opacitate 50% peste avatarul tau de pe facebook.Uite asa se rezolva problemele nenica ;)
france.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sa postam fiecare si momentele in care romanii erau facuti sarantoci cersetori la televiziunile franceze.

Ai dreptate si tu dar nu cred ca toti francezi ne-ar considera asa ...La urama urmei si romani,englezi,germani,francezi si alti sunt tot oameni suntem acceasi natie ... dar iti admir si punctul tau de vedere ...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.