Jump to content

Recommended Posts

Posted

Forumul stă degeaba și m-am gândit să vând tema.

Live demo: www.aznet.ro , preț negociabil bancar / paypal / psf. Tema vine cu următoarele hook-uri preinstalate:

• Steam login method
  • Shoutbox
  • Members online today
  • My profile in sidebar

Aștept oferte. Ofer și pachete de imagini la cerere primilor 2 cumpărători.

• Downvote 1

Posted

Cum e posibil sa vinzi un skin ce este free

1.Skin de baza play-zone + css tau si ai facut skin-ul care tu il vinzi.

poate play-arena nu play-zone , a fost tema facuta la comanda pentru play-arena nu pentru fanii ei.

• Upvote 2
Posted

Si uitati ca nu e greu sa faceti dema de pe aznet  ! uitati un link ;) am inceput de la playarena ... tema veche si am modificat maintitle si celelalte ... ;) Daca vreti sa o folositi modificati doar reclamele  :D 

girlshare.ro/3489040354.8

• Upvote 2
Posted (edited)

Forumul stă degeaba și m-am gândit să vând tema.

Live demo: www.aznet.ro , preț negociabil bancar / paypal / psf. Tema vine cu următoarele hook-uri preinstalate:

• Steam login method
  • Shoutbox
  • Members online today
  • My profile in sidebar

Aștept oferte. Ofer și pachete de imagini la cerere primilor 2 cumpărători.

Scuza-ma andreew ca ti-am stricat vanzarea dar  nu m-am putut abtine :))Daca doreai sa o vinzi o puteai scoate de pe aznet ca sa ai clienti ... Asa ....

Edited by Dang3r
Posted

Degeaba aveti tema si etc,tot pardafi ramaneti toti =)). Ma bucur ca am fani , in viata voastra nu veti putea sa faceti ceva din mana voastra. 

T/C , nu are rost sa ma complic cu copii copaci ca voi

Andreew Z.:(08 November 2015 - 09:08 AM)

Am scăzut rău.

Vrei sa il inchizi si de data asta.

Decat sa mai il inchizi aiurea te poti chinui sa faci ceva de lunga durata.

Nu o sa ai vizite daca stai degeaba :D.

Posted

Degeaba aveti tema si etc,tot pardafi ramaneti toti =)). Ma bucur ca am fani , in viata voastra nu veti putea sa faceti ceva din mana voastra. 

T/C , nu are rost sa ma complic cu copii copaci ca voi

Din păcate tu ești fanu lui Filip , că nu te duce capu să-ți faci o bază singur începi doar de la temele lui . Eu te sfătuiesc să lași aerele de „superioritate” că nu ești vreun pui de rege.

Nu am cu cine sa fac ceva de durata daca toti imi copie forumul d.t.p.d.v :D

De câte ori am auzit asta de la tine ? Toată lumea te copie , toată lumea nu e destul de bună pentru tine și tot așa , dacă n-ai cu cine de nu faci singur ? Lenea e prea mare dar na , e ușor să zici că e vina altcuiva că-ți închizi tu forumul.

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.