Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, aş dorii scriptul web pentru reîncărcare electronică.

Adică omul să îmi plătească prin paypal, iar eu să îi furnizez un cod.

Dar toate acestea într-o pagină web, gen http://kartela.ro .

Mulţumesc celor care îşi dau interesul.

Posted

Pune wordpress ca template si whmcs pentru a face plata. Faci produsul , pui codurile intr-o baza de date iar dupa ce clientul face plata sa ii apara automat codul  extras din baza de date la produse si servicii. Asta ar fi una dintre posibilitati , script-ul in sine nu cred ca se gaseste pe net si trebuie sa-l configurezi tu . Poate avea shell-uri in el si o dai in bara rau de tot.

Reborn.

Posted

mie îmi trebuie când dă click pe plăteşte să îmi vină numărul lui, reţeaua, şi câţi euro vrea pe mail, el să-mi plătească prin paypal, şi să îi trimit manual confirmare prin mail.

Posted

Pentru asa ceva ai nevoie de niste $$ ( mi se pare ca a mai facut cineva un asemenea topic acum ceva timp daca nu ma insel ). 

Si la faza cu : sa imi vina pe numaru ( PE ce numar sa iti vina?, numarul tau sau un numar de genu : 1234  )?

Posted

când el dă click să plătească, datele introduse acolo să îmi vină pe mail. date cum ar fi: nr de telefon, euro...

• Moderators
Posted

La ce vrei tu, cred ca poti edita un script de contact. Sunt niste date pe care le primesti pe e-mail, doar ca trebuie sa modifici numele si alea.

Posibil, dar din experienta mea de a munci cu API-ul de la PayPal nu cred sa primeasca validarea de la PayPal pentru ceva asa de basic si fara siguranta, pentru a fi valid, plata trebuie sa aiba un flow care sa fie respectat. Aici mai multe detalii ( asta e doar pentru ExpressCheckout si e doar inceputu ):

https://developer.paypal.com/docs/classic/express-checkout/gs_expresscheckout/

Script gratis nu vei gasi, poate nulled si nici atunci posibil sa nu faca ce-a ce vrei tu, astea is lucruri care deja le faci pe cont propiu sau cauti un developer sa-ti faca, si ieftin nu va fi.

PS: Sa nu uitam ca dupa ai nevoie si de chestii legale, pana la urma cineva iti da bani in schimb la altceva, ei trebuie sa aiba o asigurare ca ce-a ce cumpara e ce-a ce zici si sa totu va fi ok.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gaby changed the title to Creare site in genul kartela.ro
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.