Jump to content

Recommended Posts

Posted

Noul site de socializare Lipesir.com este unul românesc. Nu este terminat, mai este destul de muncă. Obiectivul nostru este de a îl combina cu youtube. Adică? Vlog-ul a devenit un trend, iar noi am decis să creăm o categorie doar pentru youtuberi în care să interacţioneze cu fanii mai bine şi, bineînţeles, vloggerii începători sa aibă o promovare gratis a vlog-ului acestora. Această categorie o să fie pusă în funcţiune atunci când Lipesir o să atingă un număr mare de membri.

Noi sperăm ca acest proiect, Lipesir, să aibă un succes. Sunt adăugate funcţii pentru pagini şi grupuri, setări pentru profilul dumneavoastră. 

Nu vrem să atingem Facebook-ul sau să îl copiem pe acesta, m-am gândit că şi facebook-ul a început de jos şi nu a terminat, toate site-urile populare au câte un update.

Funcţie chat adăugată, sunet, emoticonuri.

Fondatorul este anonim deocamdată, deci din asta reiese că nu eu sunt acesta, a cerut să fie deocamdată anonim.

Un cont nu ar fi rău, aşteptăm păreri şi sugestii de la echipa şi membri forumului pctroubleshooting.ro!

Posted (edited)

Ar trebui sa va faceti un logo.

Vad ca site-ul nu are traducere si in limba romana, cu toate ca e romanesc.

De la ce vine numele Lipesir?

Edited by Labrinth
Posted

De la ce vine numele Lipesir?

nu prea contează a spus fondatorul, dar domeniul a fost pe altă reţea de socializare, în niciun caz ca aceasta.

Pentru inceput arata binisor insa sunt curios de continuare :D O sa aveti si jocuri sau aplicatii gen cum sunt alea de pe fb la voi?

mai târziu da !

Ar trebui sa va faceti un logo.

Vad ca site-ul nu are traducere si in limba romana, cu toate ca e romanesc.

am spus că nu este terminat încă, traducerea se face de săptămâna viitoare. Eu sunt designer-ul.. o să facem, deocamdată este făcut prin coduri.

După părerea mea este socialkit modificat ,

e lucrat manual.

Posted (edited)

Obiectivul nostru este de a îl combina cu youtube. Adică? Vlog-ul a devenit un trend, iar noi am decis să creăm o categorie doar pentru youtuberi în care să interacţioneze cu fanii mai bine şi, bineînţeles, vloggerii începători sa aibă o promovare gratis a vlog-ului acestora. Această categorie o să fie pusă în funcţiune atunci când Lipesir o să atingă un număr mare de membri.

Asta nu înseamnă să-l combinezi cu youtube-ul :))

Și.. o să cumpărați reclamă de la google? Că doar vizitatorii nu cad din cer :))

În rest e ok. Ar cam trebui adaptat la "era modernă a internetului" adicăă.. ceva gen instagram.com , google.com, mă refer la textură, design și.. securitate. Am văzut că parola trebuie să fie de minim 6 caractere, mulți o să folosească 123456 sau ceva asemănător.

Edited by Lucian50
Posted

Asta nu înseamnă să-l combinezi cu youtube-ul :))

Și.. o să cumpărați reclamă de la google? Că doar vizitatorii nu cad din cer :))

În rest e ok. Ar cam trebui adaptat la "era modernă a internetului" adicăă.. ceva gen instagram.com , google.com, mă refer la textură, design și.. securitate. Am văzut că parola trebuie să fie de minim 6 caractere, mulți o să folosească 123456 sau ceva asemănător.

O să cumpărăm, nu de la google, tot de la o firmă străină sau română care în care să avem încredere.

Zici ca e facebook =))

asta e doar pentru vizitatori, mai mulţi membri, se schimbă site-ul cu youtuberi şi zona youtube etc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.