Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Cum va id-ul de la o categorie?

Intri în categoria respectivă şi vezi de număr găseşti în link. De obicei e

numeforum.ro/index.php/forum/<ID_FORUM>-<NUME_FORUM>/

sau

numeforum.ro/forum/<ID_FORUM>-<NUME_FORUM>/

• Moderators
Posted

:)) Acum vom vedea 50 forum-uri cu FA pe ele in urmatoarele zile. Trebuia sa mai ii lasi putin sa gandeasca si ei ceva :))

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Care este partea rea in asta?

Ca majoritatea comunitatiilor vor fi asemanatoare, cum is si acum multe din ele cu un skin foarte asemanator. Daca mai bagam si FA in calcul.. Rau poate nu e, dar nici bine nu as zice.. mai trebuie si putina imaginatie totusi in comunitatiile astea de gaming, dupa iaras o sa inceapa cearta si pe aici ca toti copiaza de la altii.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Provoaca prea multe buguri ,  cel putin la mine pe forum. Nimic nu mai merge. nici change theme , nici daca schimb o tema din ACP  tot nu merge nici topic moderation si nici shoutbox-ul. Si oriunde as naviga in consola de developer imi zice ca IPB is not refferenced ceva gen.

Reborn.

• Moderators
Posted

Eu oricum as fi mers in locu lu asta:

<php>
$icon = 'fa fa-comments';
switch( $forum_data['id'] )
{
    case 3: $icon = 'fa fa-globe'; break;
    case 4: $icon = 'fa fa-home'; break;
    // etc
    default: break;
}
</php>

<div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="{$icon}"></i></div>

Cu ( Cod-ul de mai jos nu este incercat, nu ar trebui sa deie probleme ):

<php>
$icons = array(
    '3' => 'fa-globe',
    '4' => 'fa-home',
    // Etc.. 'numaru_categoriei' => 'partea finala de la iconita'
);

$dataId = $forum_data['id'];
$icon   = isset($icons[$dataId]) ? $icons[$dataId] : 'fa-comments';
</php>

<div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa {$icon}"></i></div>

Sau daca aveti pe hosting PHP 5.4 sau mai mare ( La fel si codu asta ):

<php>
$icons = [
    '3' => 'fa-globe',
    '4' => 'fa-home',
    // Etc.. 'numaru_categoriei' => 'partea finala de la iconita'
];

$dataId = $forum_data['id'];
$icon   = isset($icons[$dataId]) ? $icons[$dataId] : 'fa-comments';
</php>

<div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa {$icon}"></i></div>

Cum am zis, ambele cod-uri nu is incercate, dar nu ar trebui sa fie nici-o problema. Puteti incerca cu ele, este o metoda mai curata de a baga totu intr-un array decat sa tot faci switch-uri, posibil ca daca e si vorba de un switch mare sa inceapa sa gandeasca cat mai mult pentru operatia aia ( vorbesc de peste 50-100 iconite la diferite categorii ).

• Thanks 1
  • Upvote 2

Posted

Eu tot nu înțeleg, cum schimb fa-fa icon la fiecare categorie în parte, am făcut tot ce ai zis, dar nu înțeleg unde intru să schimb fiecare iconiță de la fiecare categorie, id-ul știu cum să îl aflu. Help me. Mulțumesc

• Moderators
Posted

Trebuie sa creezi un caz pentru fiecare categorie in urmatoru switch:

switch( $forum_data['id'] )

Creezi dexemplu:

case 4: $icon = 'fa fa-home'; break;

Pentru categoria cu ID-ul numaru 4, ii setezi iconita Home de la Font Awesome.

Daca vrei ca pentru categoria cu IDu 22 sa aiba iconita cu o masina trebuie sa creezi in switch urmatoru rand:

case 22: $icon = 'fa fa-car'; break;

Asta in cazu daca folosesti exact cum a postat Courage. In cazu la metoda ce am postat eu, adaugi in array-ul:

$icons = array(

Urmatoru rand:

'22' => 'fa-car',
  • Upvote 1

• 5 months later...
Posted (edited)

codurile merg aman2 , trebe doar sa ai putin cap si sa stii unde sa le pui , la o linie mai sus sau mai jos daca e plasat codu pot aparea buguri la care nici nu va asteptati , sa zicem ca eu pun codu cu un </div> mai jos de unde trebuie , codul merge in mare parte , dar apar in alte parti buguri , cam asa ati patit voi :)

P.S. multi dintre voi nu vor intelege tutorialu , chiar daca va este dat mura in gura :)

nu dati vina pe coduri pentru neatentia voastra , cineva a incercat sa va dea o cale mai usoara , depinde de voi sa invatati sa o parcurgeti ! RESPECT pentru tutorial :)

Edited by Leonidas

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.