Jump to content

Recommended Posts

Posted

După cum spune şi titlul creez teme IP. Board pe comandă.

Termeni&Condiţii:
» Păstraţi copyright. (©)
» Oferiţi detalii despre tema dorită.
» Nu schimbaţi planul de lucru. (după ce am lucrat la o temă, să mă puneţi să fac alta de la 0)
» Preţ fifty-fifty. (jumătate la începerea lucrării & jumătate la terminarea lucrării)
» Nu schimbaţi preţul. (la început spui că dai 7 euro, şi la final mă trezesc doar cu 3) - În caz contrar, postez tema gratuit, fără a mai lucra deloc la ea.

Facilităţi:
» Respect planul de muncă.
» Urmez instrucţiuniile.
» După finalizarea temei, ofer suport 3 zile, pentru eventualele erori.
» Ofer demo pe toată perioada de muncă. (24/24 acces demo)

Preţuri:
» Beginner (model simplu - uşor modificată) 3-5 euro
» Medium (model clasic - modificări la nivel mediu) • 5-7 euro
» Advanced (model complex - modificări la nivel ridicat) • 7-10 euro

» Y!M: amxx_amex@yahoo.com

Demo: hqgaming.ro

Posted

Un maintitle, 2-3 iconite si aia numesti tu, tema editata de tine?

Mai spui ca si creezi teme. Pai ia posteaza o tema facuta de tine ( IMAGINI / DEMO ) sa stim si noi daca se merita sau nu sa folosim serviciile tale.

Posted

Deci ai luat o temă de pe net, ai editat câteva coduri și ai urmat tutorialul postat de „Courage” și acum o dai drept exemplu ? Poate mai bine ne dai tu nouă bani ca să te punem să ne faci o temă, învață mai multe după vino să faci topic în care vrei să prostești copii să-ți dea bani pe ceva moca, tema pe care ai editat-o e pe net: invisionvirus și webflake !

• Upvote 2
Posted

Deci ai luat o temă de pe net, ai editat câteva coduri și ai urmat tutorialul postat de „Courage” și acum o dai drept exemplu ? Poate mai bine ne dai tu nouă bani ca să te punem să ne faci o temă, învață mai multe după vino să faci topic în care vrei să prostești copii să-ți dea bani pe ceva moca, tema pe care ai editat-o e pe net : invisionvirus și webflake !

:D cam asta a facut.

Posted

Pentru ce știi tu să faci ți-aș da maxim 2 euro.

dragule, în caz că nu știi să citești, prețul e de minim 3 euro.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderators
Posted

» Advanced (model complex - modificări la nivel ridicat) • 7-10 euro

Cum ar arăta o temă din această categorie (făcută de tine)?

• Upvote 1
Posted

exact cum ar cere clientul.

Fă-ne un exemplu, nu doar ce vrea clietul .. o muncă de a ta, făcută de tine, să vedem ce vrei să zici cu „Advanced”.

Posted (edited)

dai bani, îţi fac, nu muncesc degeaba.

Cine ar da bani la cineva daca nu ii stie cunostintele?

Fa un forum unde iti oferi demo la creatiile tale daca vrei sa ai sanse in asa ceva.

Edited by BebeGFX
Posted

Cine ar da bani la cineva daca nu ii stie cunostintele?

Fa un forum unde iti oferi demo la creatiile tale daca vrei sa ai sanse in asa ceva.

se fură :>.

vrei, cumperi, nu vrei, nu cumperi, nu e nimeni obligat. nu am cerut sfaturi sau păreri.

Posted

După părerea mea Lolo a făcut acest topic să aiba unde să facă mai multe post-uri . Nimeni nu îți va cumpăra . Mai bine dacă aș avea nevoie și aș fi începător m-aș duce la Sebastian C.

Reborn.

Posted

Era să râd cand am văzut tema pe hqg, aia numesti tu temă pe comandă gogule? Cam toți v-ați făcut webdesigneri și nu știți să faceți un header din capul vostru.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.