alexs Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 optiunea mea este RAP...motivu' este ca pur si simplu imi place Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
gaby Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 aceeasi optiune. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Cjb Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 in primul rand RAP si apoi HIP-HOP " N-am, pleacă ! "
+Smeagoll Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ne e prea bine gandit topicul deoarece ...mie imi plac toate genurile de muzica ...inafara de rock(hard rock ca balade mai ascult) si populara!Eu am votat totusi cu House!Cred ca mai sunt topicuri de acest gen tot la sectiunea muzica!
+lolek Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 eu zic house.Nu am un motiv anume dar imi place.Si daca nu ma inshel este cel mai comercial gen de muzica de pe piata I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 vine maneaua din urma si ii ia locul:P .,..zile guta
+icebird Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Rap si Hip-Hop :> Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Cezar-uhl Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Am votat hip-hop ...dar <3 punk rock house ! Click here please !
+St3aLth-CS Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 nu asc manele..dar nu inteleg de ce nu e si asta o optiune..mda... @cezar...votat hip hop...dar <3 punk etc. cum vine asta ontopic house , rap..
gaara_girl Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 mie imi plac Rap-ul hip-hop-ul,rock-ul si au inceput sa-mi placa manelele si punk-ul... deci nu am putut alege ceva , nu am votat
Rila Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Rap si hip-hop: rap= 50 cent;hip-hop=parazitii; Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
+Lus Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Poi multe de ex:Hip-Hop,Rap,Pop,House,Dance...etc
+GodsOtherHand Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Let there be rock love is a verb Love is a doing word
cristianh2r Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Celor care au scris că ascultă hiphop. Defapt. Hiphop-ul nu este gen muzical. Cultură. Aşa da. Cultură care include atât Rap-ul (gen muzical - mc) cât şi breakdance-ul, dj, graffiti, beatbox. Personal, ascult chillout, drum'n'bass, electronică, rap, jazz, funk... Hei rapării - s-a auzit de Cedry2k, ori NORD, sau, poftim... Aforic, Maximilian, Underman? Respectivii cântă rap, sau pentru voi, cei care "ascultaţi" hiphop, Paraziţii, La Familia şi Mafia reprezintă genu?
+VladOcs Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Orice melodie daca imi place nu conteaza ce e Dar in general punk, rock, rapp, hip-hop, instrumental.
+SoDas Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Hip hop (bug mafia)nu se poate altfel Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
smyth_makoto21 Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Pot spune aproximativ orice, cu inclinatii spre house si hip hop(aici in general cantareti straini, poate si unii romani), ascult mult LMFAO, spun asta deoarece "baietii" nu canta intr-un stil care poate fi bine delimitat. In fine nu spun decat ca dezgust manelele, tocmai de aceea am scris "aproximativ orice".
Recommended Posts