Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne e prea bine gandit topicul deoarece ...mie imi plac toate genurile de muzica ...inafara de rock(hard rock ca balade mai ascult) si populara!Eu am votat totusi cu House!Cred ca mai sunt topicuri de acest gen tot la sectiunea muzica!

Posted

eu zic house.Nu am un motiv anume dar imi place.Si daca nu ma inshel este cel mai comercial gen de muzica de pe piata

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...
Posted

Celor care au scris că ascultă hiphop. Defapt. Hiphop-ul nu este gen muzical. Cultură. Aşa da. Cultură care include atât Rap-ul (gen muzical - mc) cât şi breakdance-ul, dj, graffiti, beatbox.

Personal, ascult chillout, drum'n'bass, electronică, rap, jazz, funk...

Hei rapării - s-a auzit de Cedry2k, ori NORD, sau, poftim... Aforic, Maximilian, Underman? Respectivii cântă rap, sau pentru voi, cei care "ascultaţi" hiphop, Paraziţii, La Familia şi Mafia reprezintă genu?

• 1 year later...
Posted

Hip hop (bug mafia)nu se poate altfel :yes:

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 3 weeks later...
Posted

Pot spune aproximativ orice, cu inclinatii spre house si hip hop(aici in general cantareti straini, poate si unii romani), ascult mult LMFAO, spun asta deoarece "baietii" nu canta intr-un stil care poate fi bine delimitat.

In fine nu spun decat ca dezgust manelele, tocmai de aceea am scris "aproximativ orice".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.