Jump to content

Cum sa afli parola unui admin de server CS 1.6?

Recommended Posts

Posted
1.Cerințele inainte de a incepe:
-Serverul victimă trebuie să aibă AMXMOD
-Trebuie să ai HLDS sau un server hostat.
-Un contact al victimei (detinator,admin): SteamID, Messenger, Skype, etc.

2.Să incepem:

deschidem HLDS:
AJbaQBN.png

Modificați exact cum e in poză si apăsam Start Server.
Acum contactăm Ownerul de la serverul victimă sa vină pe serverul facut.
Te conectezi si in consolă scrii, rcon_password "dustins"

Acum scriem "vote" in consolă si o să vedem niște numere și playerii in fata lor:
361LGUZ.png

După scriem rcon user "id",in cazul meu "rcon user 2":
8DV8KW4.png
3.Admin acces

Acum că ai parola e destul de ușor, intri pe IP'ul victimă (server) ne punem numele Ownerului/adminului in cazul meu "franko" si in consolă acum scriem "setinfo _pw franky" in cazul meu.

Atenție, nu mereu e setinfo_ pw, te uiți in consolă atent _pass _pw _cspass, sunt diferite combinații.

• Upvote 1

Reborn.

Posted

Exista plugin prin care poti face acest lucru. De asemenea, se poate evita ce explici tu acolo prin alte metode.

Fă alt topic pentru metodele tale te rog frumos. Nu ne zi nouă că știi. Toată lumea știe.

Reborn.

Posted (edited)

Cu asa ceva iti da blocare pe mac in 2 spatamani ( angajatii la providerul de net cu facultate de la monitoare) Sau echipa de la net suturi in fund.asa e la noi in jud mures.

Edited by mao
  • Downvote 2
Posted

Cu asa ceva iti da blocare pe mac in 2 spatamani ( angajatii la providerul de net cu facultate de la monitoare) Sau echipa de la net suturi in fund.asa e la noi in jud mures.

Rog să-i fie șters post-ul....

Reborn.

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.