Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa ce am dat log out mi-a dat eroarea aceasta .. si am stat ceva timp si tot asa era .. am sters si cookie etc .. nimic .. la admin pot sa intru, dar la forum nu ..

EroN9wt.png

Posted

Raspunsul lor :

Buna, eroare nu are nici o legatura cu gazduire web, din ce vazusem eu nu ati setat accesee la usere, baza de date si intre ele.

Accesati cPanel > MySQL Databases

Posted
21 minutes ago, AroWnd said:

Raspunsul lor :

Buna, eroare nu are nici o legatura cu gazduire web, din ce vazusem eu nu ati setat accesee la usere, baza de date si intre ele.

Cine te găzduieşte? Au un serviciu de suport de tot rahatu'...

Posted
Just now, AroWnd said:

Raspunsul lor :

Verifica in FTP-> conf_global.php daca sunt bine puse datele de la baza de date.

Modifica si parola si inlocuiesteo pe aia de acolo.

Posted

E clar, schimbă firma de webhosting... cu una cunoscută și bună, nu toate rapandulele astea ieftine de vă atrag prin oferte/prețuri mici...

Posted

Pentru găzduire forum IPB recomand firma: http://knownsrv.com/ . Am găzduit un forum IPB cu ei un an şi s-au ocupat întotdeauna de repararea oricăror probleme, chiar dacă nu aveau legătură cu hostingul. Băieţii de la compania asta pur şi simplu se implică, se informează în legătură cu scripturile pe care le foloseşti, rezolvă totul în cPanel, le-am dat chiar şi access la ACP-ul forumului ca să cerceteze nişte probleme care apăreau cu IP-urile userilor la un moment dat.

Nu sunt afiliat cu această firmă. Pur şi simplu îi recomand pentru că am fost foarte mulţumit de serviciile lor cât timp le-am fost client.

• Moderators
Posted

Baieti... Daca la admin poate intra, nu e problema de la setarile cu baza de date.

Asta poate fi de la skin sau ceva hook/aplicatie care ai instalat recent. Incearca sa schimbi la tema default si sa dai disable la toate hook-urile si aplicatii. Odata ce ai facut asta, vezi daca merge.

Daca merge, activeaza tema care o folosesti la loc. Incearca sa vezi daca mai merge, daca nu, e problema de la tema.

Daca tot merge si cu tema veche, incepe sa activezi cate un hook si sa testezi daca merge, cand vezi ca crapa, sti clar care hook/aplicatie e problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.