Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Imi puteti spune ce platforma folosesc cei de la cs-boost? As vrea sa imi deschid si eu un site ca al lor. Ma poate ajuta cineva?

Posted

Alexe

Platforma in sine e bazata pe,PHP,JavaScript, si un Api ce contorizeaza Serverele..

Tu mai exact doresti metoda de Boosting. Nici decum Platforma.

Daca doresti sa iti creezi un Site asemanator Contacteaza o persoana Potrivita ce detine cunostinte in Platformele de Boosting CS.

Te va costa Euros !

Posted
1 hour ago, Alexe said:

NU ma intereseaza cat ma costa, eu vreau sa ma ajute sa fac platforma..

Discută cu un Developer, el îți poate spune un preț exact și în cât timp îți face „lucrarea”.

• Moderators
Posted

Vorbind doar despre codu PHP/Java/C# sau in oricare alt limbaj s-ar face, un developer ti-ar face doar partea de:

• Plata (Ce-i de la cs-boost lucreaza cu Fortumo, destul de simpla integrarea cu ei, am mai lucrat la munca, mai is altele, dar nu is asa publice, is mai inchise la firme mari)
  • Lista de servere boostate in momentu de fata
  • Salvari de date pentru statistici incaz de ai nevoie sa vezi care server merge mai ok, care boosteaza mai mult, etc

Ce-l mai probabil e ca NU iti va face urmatoarea chestie:

• Serveru/Serverele master cu plugin-ul care va imparti jucatorii catre serverele boostate
  • Rost de jucatori pentru a da conect pe serveru master

Fara ultimu punct, totu ce iti poate face un Developer e useless, pentru ca lumea nu ar plati odata ce observa ca abea intra jucatori cand da boost.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
Just now, gadeas said:

Vorbind doar despre codu PHP/Java/C# sau in oricare alt limbaj s-ar face, un developer ti-ar face doar partea de:

• Plata (Ce-i de la cs-boost lucreaza cu Fortumo, destul de simpla integrarea cu ei, am mai lucrat la munca, mai is altele, dar nu is asa publice, is mai inchise la firme mari)
  • Lista de servere boostate in momentu de fata
  • Salvari de date pentru statistici incaz de ai nevoie sa vezi care server merge mai ok, care boosteaza mai mult, etc

Ce-l mai probabil e ca NU iti va face urmatoarea chestie:

• Serveru/Serverele master cu plugin-ul care va imparti jucatorii catre serverele boostate
  • Rost de jucatori pentru a da conect pe serveru master

Fara ultimu punct, totu ce iti poate face un Developer e useless, pentru ca lumea nu ar plati odata ce observa ca abea intra jucatori cand da boost.

Deci ma poti ajuta tu? Da-mi pm ca nu pot sa-ti dau eu si vorbim!

• Moderators
Posted
On 2/23/2016 at 11:33 AM, Alexe said:

Deci ma poti ajuta tu? Da-mi pm ca nu pot sa-ti dau eu si vorbim!

Nu, momentan am alte proiecte la alti clienti.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 3 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.