Jump to content

Recommended Posts

Posted

astept pareri sugesti despre artweber.biz , e deschis de 3 zile , pe parcurs osa fie mai multe uploaduri

http://artweber.biz

• Upvote 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
10 hours ago, AlexandruS said:

Te sfătuiesc să-l lași 'liber' pe IoNuT ăla, deoarece Gregory se pricepe muult mai bine.

Numai bine :) 

În schimb site-ul arată destul de ok.

Multumesc , Gregory sunt eu :)..

[ Proecte ART ]

Posted

Îmi place foarte mult site-ul și cred că ve-ți ajunge undeva dacă continuați.

O să-mi fie și mie de folos .

( mindfx dar cu activitate mai mare )

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
On 27.02.2016 at 0:34 PM, heroGen said:

Îmi place foarte mult site-ul și cred că ve-ți ajunge undeva dacă continuați.

O să-mi fie și mie de folos .

( mindfx dar cu activitate mai mare )

Mersii , UPP:)

[ Proecte ART ]

Posted

1. Siteul arata foarte ok

2. Ai resurse de care are nevoie orice incepator photoshop.

3. Mult succes in continuare 

4. Posteza numai lucru de genu bannere, logo, minibannere

• Upvote 1

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

up . am adaugat si un mini-chat.

[ Proecte ART ]

• 1 month later...
Posted

UP MARE..

[ Proecte ART ]

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted
7 minutes ago, Sebastian C. said:

Un site plin de plagiaturi :) închide-l !

Unde vezi tu plagiaturi ? Cred ca peste 80% din continut este original.Ma refer in special la psd-uri...de bannere,avatare,mini-bannere,motd-uri,etc.Poate unele scripturi sa fie copiate,dar eu cred ca fac o treaba foarte buna si acest site imi este de ajutor si acum (fiind incepator in ps).

• Upvote 1

Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori !

Recurtam servere de orice fel !

www.starcs.ro

Posted (edited)
14 minutes ago, Sebastian C. said:

Un site plin de plagiaturi :) închide-l !

daca zici cai plagiator site-ul , aratami o lucrare plagiata si sa fie creata de Gregory.. (si eu iti arat unde stau porcii)

Edited by St1m JR

[ Proecte ART ]

Posted

si crezi ca asta e plagiere ? , sunt 3 tipuri de drepturi de autor + daca sunteti mai atenti , dati in jos la prima pagina si vezi ceva informativ ... sau mai spun ceva ca artweber nu-i un blog in care sa fie lucrari personale , e un site de resurse ...

[ Proecte ART ]

Posted
1 hour ago, St1m JR said:

daca zici cai plagiator site-ul , aratami o lucrare plagiata si sa fie creata de Gregory.. (si eu iti arat unde stau porcii)

Ești sigur că vrei să te dai mare în fața mea ? Nimic de la tine nu-i original și este plagiat din imagini de pe net, vă faceți site dar n-aveți habar să faceți o ilustrație, serios ? Ți-aș da bani doar ca să-l închizi. Uite câteva lucrări care nu-s originale și sunt făcute din imaginile altor creatori :

Vrei să-ți mai dau și alte exemple sau ți-au ajuns ? Altă dată când zici că ai ceva original ai grijă să nu fie copiat de alții :)

1 hour ago, snoop said:

sunt foarte sigur ca o buna parte din ele sunt plagiate de pe site-uri rusesti

O bună parte ? Toate resursele sunt descărcate de prin alte părți și editate de „expertul” lor.

Posted

si acuma explic si eu toate 3 creatii , prima a fost incarcata de nusitu cine , a vrut sai o postez pe artweber , a 2-a scrie clar de cinei facut , deci nu a fost realizata de Gregory , si a 3-a este rip , nu plagiere  . deci facem o concluzie aici , nu ai dat nici o dovata buna ...

[ Proecte ART ]

Posted
Just now, Sebastian C. said:

Ești sigur că vrei să te dai mare în fața mea ? Nimic de la tine nu-i original și este plagiat din imagini de pe net, vă faceți site dar n-aveți habar să faceți o ilustrație, serios ? Ți-aș da bani doar ca să-l închizi. Uite câteva lucrări care nu-s originale și sunt făcute din imaginile altor creatori :

Vrei să-ți mai dau și alte exemple sau ți-au ajuns ? Altă dată când zici că ai ceva original ai grijă să nu fie copiat de alții :)

O bună parte ? Toate resursele sunt descărcate de prin alte părți și editate de „expertul” lor.

ai dreptate

https://artweber.biz/psd-logo/166-psd-logo-simple-hosting.html - plagiat,am descarcat nu demult o platforma de boost de prin 2012-2013 si avea acest logo 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.