Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, Lau ^_^ said:

Bordindextemplate

Du-te tare și aruncă-te în lac, dai sfaturi proaste !

Te duci în globaltemplate și cauți

<li><a href="" data-tooltip="Join our facebook!"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>

<li><a href="" data-tooltip="Join our steam!"><i class="fa fa-steam"></i></a></li>

<li><a href="" data-tooltip="Our community on gametracker!"><i class="fa fa-external-link"></i></a></li>

• Downvote 1
Posted
15 minutes ago, Sebastian C. said:

<li><a href="" data-tooltip="Join our facebook!"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>

<li><a href="" data-tooltip="Join our steam!"><i class="fa fa-steam"></i></a></li>

<li><a href="" data-tooltip="Our community on gametracker!"><i class="fa fa-external-link"></i></a></li>

Mda greseala mea era in  globaltemplate  Dar te invit Sebastiane sa te arunci de pe pod :D.

• gaby changed the title to Cum schimb link-ul iconitelor?
Posted
Just now, Sebastian C. said:

Am rezolvat, multumesc!

Posted
On 1/3/2016 at 0:41 AM, D@rkN3Ss said:

Tema fragbite daca nu ma insel, cauta in global template faccebok ,steam 

FRAGBITE , PLAY-ARENA ȘI UCORE :)

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.